Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб Шоколадный муссовый торт «Мини-сердце» 🍫🤎 в хорошем качестве

Шоколадный муссовый торт «Мини-сердце» 🍫🤎 2 недели назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Шоколадный муссовый торт «Мини-сердце» 🍫🤎

✔️ Paillete Feuilletine Recipe ▼ ▶   • Paillete Feuilletine Recipe +Using 파에...   ✔️ Raspberry Puree Recipe ▼    • Raspberry Puree Recipe 산딸기 퓨레 만들기|라즈베...   ──────────── ⭐Ingredient⭐ [Baking Time] 170℃ 13 min [Pan Size] Heart Mousse (ea): 63 x 65 x 39 (H) mm Square Sheet: 225 x 225 x 45 (H) mm Round Tart: 70 x 20 (Ø x H)​ mm Chocolate Sheet 100g of eggs, 3g of vanilla extract, 67g of sugar, a pinch of salt, 14g of unsalted butter, 43g of cake flour, 12g of cocoa powder Raspberry Filling 3g of powdered gelatin, 15g of water, 115g of raspberry puree Croustillant (bottom) 60g of dark couverture chocolate, 60g of powdered paillete feuilletine, 78g of paillete feuilletine Chocolate Ganache 135g of dark couverture chocolate, 60g of fresh cream, 5g of 3um Chocolate Mousse 4g of powdered gelatin, 20g of water, 36g egg yolks, 50g of sugar (A), 100g of milk, 1/3 stem of vanilla bean, 133g of fresh cream, 10g of sugar (B), chocolate ganache Chocolate Mirror Glaze 4g of powdered gelatin, 20g of water (A) 65g of fresh cream, 30g of water (B), 70g of sugar, 45g of starch syrup, 15g of cocoa powder, 10g of black cocoa powder Adhesion 2 tablespoons of chocolate spread Decoration 20g of dark chocolate for coating ──────────── 0:00 Intro 0:46 Raspberry Filling 1:22 Choco Sponge Sheet 3:23 Chocolate Mousse 5:16 Assembly 6:51 Croustillant (bottom) 8:51 Chocolate Mirror Glaze 10:42 Feather Decoration 11:35 Cutting

Comments