У нас вы можете посмотреть бесплатно EASY Poolish Pizza Dough Recipe [For PIZZA OVENS] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This Neapolitan poolish pizza dough recipe uses a low 60% hydration which works beautifully with a portable pizza oven including Ooni and Gozney. The lower hydration also means it resists sticking to pizza peels, which is often one of the biggest learning curves for beginners. Yet, the dough is still easy to stretch. Combining a 24 hour poolish preferment with ANOTHER 24 hour cold ferment after balling the dough results in beautiful little pockets of air which is what results in the leoparding on the crust. Even though this is a 3 day recipe, you'll find the steps are very simple as most of it is waiting. This is a very repeatable poolish recipe! #recipe #poolish #pizzadough #pizza