• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Basque Cheesecake скачать в хорошем качестве

Basque Cheesecake 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Basque Cheesecake
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Basque Cheesecake в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Basque Cheesecake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Basque Cheesecake в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Basque Cheesecake

The iconic Basque Cheesecake. Mousse-like creamy vanilla cheesecake inside with that gorgeous golden "burnt" surface. Tastes like créme caramel! Amazingly easy to make (she says, 25 tests later 😅) Lots of recipes will just say to "dump and mix" but honestly, taking a little bit more care with the steps yields a much fluffier cheesecake, as traditional ones are. Hope you love it! - N x ❤️ RECIPE ⬇️⬇️⬇️ or PRINT: https://www.recipetineats.com/basque-... THE FAMOUS BASQUE CHEESECAKE A really great one that works as promised and is ultra light-yet-creamy inside. 750 g / 1.5 lb Philadelphia cream cheese blocks*, room temp 1 cup caster/superfine sugar (200g) 1 1/4 cups whipping cream, take out of fridge 15 min prior (310 ml) 1/4 cup flour, plain/all-purpose (30g) 1 tsp vanilla bean paste or extract 3/4 cups + 1 tbsp lightly whisked eggs (200ml/220g), room temp, 4-5 large eggs (yes, I need you to measure, it matters!) 1. Scrunch up 2 large sheets of baking paper, press into 20cm/8” springform pan in “X”, folding over rim to hold in place. Creates signature rustic sides – also prevents sides from overcooking, so don’t use flat strips! 2. Beat cream cheese 2 min on medium until smooth. Beat in sugar on low speed for 10 sec. In separate bowl, hand whisk ¼ cup cream with the flour into a lump-free paste. Then whisk in remaining cream then vanilla. While beating on low, slowly pour cream into cream cheese. Then slowly pour in eggs while beating on low. Stop beating as soon as eggs are mixed in (minimise air bubbles!). 3. Pour into pan, bang on counter to make air bubbles rise, pop with sharp knife. Bake in preheated 220°C / 425°F (200°C fan) with the shelf in the middle of the oven until surface is deep, deep golden. It takes me 45 min, in @jb_alexandre oven it takes 65 min. Doesn’t matter, inside ends up the same! 4. Centre should be jiggly, cake will rise like souffle. Remove, cool (will collapse) 2 hrs on counter then 8 hrs+ uncovered in fridge. Slice to serve, great chilled but even better at room temp! Other cream cheese brands ok too, we have tried with loads of brands including really economical ones. Spreadable cream cheese in tubs works too! #basquecheesecake

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5