• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ скачать в хорошем качестве

No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



No Wrap vs. Butcher Paper vs. Foil: Cooking St. Louis Style Ribs 3 Ways! | Heath Riles BBQ

Foil vs. Butcher Paper vs. No Wrap—which method makes the best ribs? Have you ever wondered if wrapping your ribs in butcher paper or aluminum foil makes a difference? Maybe you’ve pondered whether even wrapping the ribs affects the cooking process. I know I have, so I decided to experiment on the smoker and cook Ribs 3 Ways. For this experiment, I left one rack of ribs unwrapped and wrapped one in butcher paper and the other in aluminum foil. I seasoned and cooked the ribs the exact same way, so there were no variables. How To Trim St. Louis Style Ribs -    • How To Trim St. Louis Style Ribs | Heath R...   Heath Riles BBQ Products: https://www.heathrilesbbq.com/collect... Merch: https://www.heathrilesbbq.com/collect... More Heath Riles BBQ Recipe Videos:    / @heathrilesbbq   Printable recipes at 'Shootin' The Que' recipe blog: https://www.heathrilesbbq.com/blogs/f... Join our online BBQ community "Shootin' the Que" on Facebook. Talking all things BBQ!   / shootinthequeheathriles   Products Used: • Heath Riles BBQ Garlic Jalapeño Rub https://bit.ly/2yXvmD4 • Heath Riles BBQ Sweet BBQ Rub https://bit.ly/3d66DKT • Heath Riles BBQ Butcher Paper https://bit.ly/3JP0zcI • Aluminum Rack/Tray https://amzn.to/4eN9Csn • Black Latex Gloves https://amzn.to/3RPAqOQ • Aluminum Foil https://amzn.to/3xHt2yf • Royal Oak Charcoal Hardwood Charcoal Pellets https://amzn.to/3IQZfGH • Thermoworks Thermapen One https://thermoworks.sjv.io/2a3BWg Ingredients: • 3 Racks of St. Louis Style Ribs • Heath Riles BBQ Garlic Jalapeño Rub • Heath Riles BBQ Sweet BBQ Rub Directions: 1. Fire up the pit: Stoke the Traeger Ironwood XL with Royal Oak Charcoal Hardwood Pellets and heat it to 275℉. 2. Trim the ribs: Unwrap the 3 slabs of St. Louis style ribs and trim to your liking, removing any stray pieces of bone and hard fat/gristle. (For more on trimming ribs, check out this post.) 3. Add seasoning: Season the trimmed ribs on both sides with Heath Riles BBQ Garlic Jalapeño Rub and Sweet BBQ Rub. Pat the seasoning in with your hands and let the ribs sweat for 5 minutes while the grill heats up. 4. Start smoking: Place all three racks of ribs directly on the Traeger Ironwood XL and smoke for 2 hours, spritzing with water at the 1-hour 15-minute mark. 5. Divide and conquer: To test different methods, wrap one rack in aluminum foil, one in butcher paper, and leave one unwrapped. (Watch the video to see how I wrapped the ribs.) 6. Finish smoking: Return the ribs to the Traeger Ironwood XL and cook for 1 hour and 15 minutes until the internal temperature reaches 204℉. Remove the ribs from the pit and let them rest before serving. Chapters: 0:00 Intro 0:19 Prep and Season Ribs 2:33 Place Ribs on Traeger 3:22 Add Pellets 3:47 Spritz Ribs 4:06 Wrap Ribs 5:50 Temp Ribs 7:53 Take Ribs Out of Wrap 8:45 Slice Ribs 9:55 Taste Ribs 12:10 Outro Follow Heath Riles BBQ: https://www.heathrilesbbq.com Facebook:   / heathrilesbbq   Instagram:   / heathrilesbbq   Twitter:   / heathrilesbbq   TikTok:   / heathrilesbbq   Pinterest:   / heathrilesbbq6901   Affiliate Disclaimer: Some of the links in this description are affiliate links where we may earn a small commission if you use them. This is no additional cost to you Heath Riles, pitmaster • 75x BBQ Grand Champion, • 2022 and 2024 Memphis in May World Rib Champion • Award-Winning Rubs, Sauces, Marinades, and Injections #heathrilesbbq #pitmasterheathriles #heathrilesbbqproducts #food #grilling #bbq #barbecue #recipes #simplerecipes #easyrecipes #pork #porkribs #ribs #bbqribs #comparison #comparisonvideo #howto #howtobbq

Comments
  • BBQ Rib Comparison: Spare vs. St. Louis vs. Baby Back | Trim, Cooking Tips, and Taste Test 1 год назад
    BBQ Rib Comparison: Spare vs. St. Louis vs. Baby Back | Trim, Cooking Tips, and Taste Test
    Опубликовано: 1 год назад
  • Прайм Риб на гриле (рецепт на пеллетном гриле) 5 дней назад
    Прайм Риб на гриле (рецепт на пеллетном гриле)
    Опубликовано: 5 дней назад
  • 1 ГОД ПРИГОТОВЛЕНИЯ ХАМОНА ЗА 16 МИНУТ! 2 месяца назад
    1 ГОД ПРИГОТОВЛЕНИЯ ХАМОНА ЗА 16 МИНУТ!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • У Офиса Президента свои сенаторы в РФ? 15 часов назад
    У Офиса Президента свои сенаторы в РФ?
    Опубликовано: 15 часов назад
  • Я не обрезал эту грудинку перед копчением, и вот что получилось — рецепт копченой грудинки 3 года назад
    Я не обрезал эту грудинку перед копчением, и вот что получилось — рецепт копченой грудинки
    Опубликовано: 3 года назад
  • Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО! 7 дней назад
    Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Apple Pie Ribs - Your Ultimate Summer Grilling Recipe! | Heath Riles BBQ 1 год назад
    Apple Pie Ribs - Your Ultimate Summer Grilling Recipe! | Heath Riles BBQ
    Опубликовано: 1 год назад
  • 30 Hour Smoked Brisket Experiment - Smokin' Joe's Pit BBQ 7 месяцев назад
    30 Hour Smoked Brisket Experiment - Smokin' Joe's Pit BBQ
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Рецепт рёбрышек чемпиона мира от Хита Райлза | Smokin’ Brothers Premier Vertical 1 месяц назад
    Рецепт рёбрышек чемпиона мира от Хита Райлза | Smokin’ Brothers Premier Vertical
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Скумбрия холодного копчения. Точный рецепт. 2 месяца назад
    Скумбрия холодного копчения. Точный рецепт.
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Как НЕ использовать пеллетную коптильню #BBQPitMasterSecrets 2 года назад
    Как НЕ использовать пеллетную коптильню #BBQPitMasterSecrets
    Опубликовано: 2 года назад
  • Beef Ribs 101: Everything You Need to Know | BBQ with Franklin | Full Episode 2 года назад
    Beef Ribs 101: Everything You Need to Know | BBQ with Franklin | Full Episode
    Опубликовано: 2 года назад
  • Приготовление знаменитой копченой колбасы Дэймона: полное видео 2 года назад
    Приготовление знаменитой копченой колбасы Дэймона: полное видео
    Опубликовано: 2 года назад
  • 3 Days in Arctic Survival Shelter - Solo Bushcraft Camping & Blacksmithing. 11 месяцев назад
    3 Days in Arctic Survival Shelter - Solo Bushcraft Camping & Blacksmithing.
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Hot and Fast vs. Low and Slow: Best Way to Smoke Pork Butt? | Heath Riles BBQ 2 года назад
    Hot and Fast vs. Low and Slow: Best Way to Smoke Pork Butt? | Heath Riles BBQ
    Опубликовано: 2 года назад
  • ПРАВДА о ребрышках 3-2-1, которую вам никто не расскажет! 2 года назад
    ПРАВДА о ребрышках 3-2-1, которую вам никто не расскажет!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Old School BBQ Chicken 1 год назад
    Old School BBQ Chicken
    Опубликовано: 1 год назад
  • Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения! 4 дня назад
    Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Копчёные рёбрышки на гриле-пеллете | Хит Райлс Барбекю 1 день назад
    Копчёные рёбрышки на гриле-пеллете | Хит Райлс Барбекю
    Опубликовано: 1 день назад
  • I Asked Michelin Chefs How They Cook Steak 4 месяца назад
    I Asked Michelin Chefs How They Cook Steak
    Опубликовано: 4 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5