У нас вы можете посмотреть бесплатно Julia Child's Bouillabaisse (Fish Stew) | Jamie & Julia или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Making my way through Julia Child's "Mastering the Art of French Cooking" cookbook... like the movie "Julie & Julia". Today I make one of my greatest cooking accomplishments Julia Child's Bouillabaisse (Fish Stew). Julia Child's Cookbook: https://amzn.to/3jLKiW4 Patreon Support: / antichef Merch: https://teespring.com/stores/anti-che... Mailing List: https://www.anti-chef.com Follow Me Here: Instagram: / antichefjamie Facebook: / antichefjamie What I Use (Amazon Store): https://www.amazon.com/shop/antichefj... Music: https://www.epidemicsound.com __________________________________________________ Bouillabaisse Recipe: 1/2 cup (118 ml) extra-virgin olive oil 1 cup (150 g) chopped onion 1 cup (89 g) chopped leek 4 cloves smashed garlic 2 or 3 large, ripe tomatoes, chopped or 2 cups canned 2 1/2 quarts (2.5 l) water Fresh herb sprigs: thyme, parsley, fennel fronds and basil (in any combination) 1 2-inch wide strip of fresh orange peel (optional) 1/2 teaspoon crumbled saffron 1 tablespoon sea salt 3 – 4 pounds (2 kg) fish heads, bones, trimmings, shrimp shells 1 pound (450 g) peeled shrimp (save the shells for the stock) 1 pound (450 g) cod, halibut or other flaky white fish, cut into large chunks 1 pound (450 g) mussels or clams, scrubbed and mussels debearded Crusty bread, sliced, for serving