У нас вы можете посмотреть бесплатно 荔茸香酥鴨.芋泥香酥鴨. Crispy Duck Stuffed Taro Puff. или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
{ENG SUB}荔茸香酥鴨做法. 芋泥香酥鴨. 酥-綿-嫩-香.食譜. 簡單的步驟.美味.港式. How to make Crispy Duck Stuffed Tora Puff. Deboned Fragrant Crispy Duck. a Recipe. Easy Step. Chef Michael Choi has more than 30 years of experience in Gourmet making experience. Former executive chef at Camino Hotel. Head chef in Restaurant of Chinese Cuisine. Japanese Cuisine. Asian Cuisine. A wide range of culinary skills and outstanding. Won multiple awards. The purpose of establishing this channel is to summarize and show my experience. Dedicated to all food lovers to share. So if you like, please subscribe. I will update every week. Chef Michael Choi有30多年美食製作經驗.曾任職帝皇酒店 Camino Hotel 行政總廚. 和香港北美等地的中餐.日餐. 亞洲餐廳的大廚. 廚藝範圍廣泛而出色.多次獲獎.建立此頻道目的是想總結和展示自己經驗.獻給各美食愛好者分享.如果您喜歡,請訂閱.我會毎週更新