У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] How To Fillet and Grill Cutlass Fish | Japanese Culinary Academy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Make your home cooking taste like a pro! Learn how to make a delicious dish from professional chefs. If you like this video, please hit the "Like" button and subscribe to our channel. This time, Chef Kurisu of Tankuma Kitamise showed us how to fillet and grill cutlass fish (tachiuo). Ingredients 1 cutlass fish, filleted salt yuzu roasted soybean flour lemon -------------------------------------------------------------------------------------------------- Tankuma Kitamise https://www.tankumakita.jp/kyotohonten/ Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/ CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram / gourmetstudio.foover Contact us below for any business inquiries! [email protected] -------------------------------------------------------------------------------------------------- Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #japanesecuisine #japanesefood #traditionalcuisine