У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Homemade Green Bean Casserole Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this On The Table episode, you’ll learn to make an elevated version of the quintessential Green Bean Casserole we all know and love from traditional holiday tables everywhere. Chef Meredith uses fresh green beans, rather than canned, and a homemade mushroom sauce adapted from a classic bechamel in place of the standard "cream of" canned soup. The result is beans with more color and crunch, and a silky sauce that unleashes the deep, earthy flavor of the mushrooms. This dish is always welcome at the holidays, but it’s so tempting and tasty, you’ll hear zero complaints if you serve it on a random Thursday in February. 00:21 Blanching Your Green Beans 01:56 Making the Filling 05:47 Assembling Your Casserole 06:54 Baking Your Casserole Get the recipe: https://bit.ly/4fefRVY Watch on Lid & Ladle: https://bit.ly/3CoXQpo Shop this video: Sur La Table Glass Baking Dish: https://bit.ly/3UDRGrW Sur La Table Spider Skimmer: https://bit.ly/3C8B3y3 Bürstenhaus Redecker Mushroom Brush: https://bit.ly/4fC7fbN Sur La Table Classic Paring Knife, 3.5": https://bit.ly/3UDBrek Sur La Table Walnut Sauté Spoon: https://bit.ly/4hCephL