У нас вы можете посмотреть бесплатно Keto Egg Muffins | 簡易生酮雞蛋鬆餅 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The easiest recipe for keto crustless mini quiche - and there's only 2g net carbs each! #cookingasmr #asmrcooking Follow me on IG for more of my sharing on my keto journey and recommendations. Instagram: / ketofoodie.hk INGREDIENTS (yields 12 mini quiche): FILLINGS: Jalapeno/Shishito 2 Spring onion 2 tbsp Chorizo 25g Smoked Salmon 80g EGG BATTER: Eggs 9 Heavy cream 240ml Shredded mozzarella cheese 170g Salt & pepper DIRECTIONS: 1. Preheat the oven at 180°C. 2. Chop jalapeno, spring onion, chorizo and smoked salmon (or fillings to your liking). 3. In a large bowl, mix eggs, heavy cream and shredded mozzarella cheese. Add salt and pepper for flavouring. 4. Grease muffin pan with olive oil/avocado oil. 5. Fill muffin pan to 3/4 full with egg batter, incorporate chopped fillings into each mini quiche. 6. Bake for 18 minutes and serve. ******************************************************* 可能是最容易做的生酮迷你法式鹹派,每件只有2克淨碳水 請讚好我的IG, 裡面有更多生酮/減醣資訊以及外食推介 :) Instagram: / ketofoodie.hk 材料 (12件的份量): 墨西哥辣椒/日本青辣椒 2 隻 蔥 2 湯匙 西班牙辣肉腸 25 克 煙三文魚 80 克 雞蛋 9 隻 鮮奶油 240 毫升 馬蘇里拉芝士碎 170 克 鹽、黑椒 少許 做法: 1. 以攝氏180度預熱焗爐 2. 將辣椒和蔥切碎,並將西班牙辣肉腸和煙三文魚切粒 3. 於大碗內將雞蛋、鮮奶油及芝士碎攪拌好,加入鹽、黑椒調味 4. 於焗盤上塗上橄欖油或牛油果油,倒入蛋漿至焗盤3/4滿 5. 分別加入煙三文魚及蔥花、或西班牙辣肉腸及辣椒 6. 以攝氏180度烤焗18分鐘