У нас вы можете посмотреть бесплатно 【新年饼】炸黑白芝麻酥饼 | 年饼新吃法 | black and white sesame biscuit или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
食材: 云吞皮1包 蛋4粒 盐适量 白芝麻适量 黑芝麻适量 做法: 1: 在超市買了一包云吞皮,剪开取出云吞皮 2: 拿出两片来,其他的用布蓋着防吹干 3: 兩片放在一起剪成三份,或用刀切三份 4: 用刀在中間切三刀,头尾不要切断哦 5: 拿起来从上面一端轉下来穿过中間轉上去,輕輕一拉,就形成卷形了 6: 把全部做好放在盘等待比較干,等下沾上蛋液时才不会軟軟 7: 碗里打入4粒蛋打散和盐适量調味备用 8: 另一個碗倒入黑白芝麻搅拌均匀备用 9: 拿一块云吞皮沾上蛋液在沾上黑白芝麻了,放在盘至到全部做完 10: 熱鍋油要开始炸饼了 11: 一块一块下锅炸,要翻拌炸至金黄色 12: 盘鋪了吸油纸,捞起沥干油放在盘里 13: 接下来要炸完其他的,就要用沥斗捞起油里的芝麻渣,要捞清洁了才炸第二次的 炸黑白芝麻酥饼 #簡單易做的新年饼 Ingredients: 1 pack dumpling skin 4 eggs salt white sesame black sesame Recipe: 1: Take out 2 pieces of dumpling skin (cover the rest to prevent from drying up) 2: Cut into 3 portion 3: Slice 3 lines in the middle of each portion (don't cut it) 4: Refer to video to understand how to form a ribbon shape 5: Repeat until all done. 6: Mix 4 eggs and a little bit of salt in a bowl 7: Mix white and black sesame in another bowl 8: Take 1 ribbon shape dumpling skin, dip into egg bowl followed by sesame bowl 9: Repeat until all done 10: Heat the oil and start frying the dumpling skin 11: Ensure the oil is not too hot to prevent over fried 12: Done #CNY cookies #CNY biscuit #easy recipe #dumpling #dumpling skin