У нас вы можете посмотреть бесплатно Moist, Tender and Juicy, Garlic Steamed Chicken Breast Recipe, High-Protein and Low-Fat или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The steamed chicken breast we'll make this time is very juicy and tasty. I will give you a few simple tips to make the chicken breast tender and moist. High-protein, high-fiber, low-fat, it's suitable for gaining muscles and reducing fat. The same method can also be used to steam fish fillets. I will also introduce the principles for healthy fat loss. 🍗Main Ingredients: Chicken breast, 150 grams Enoki mushroom, 1 package 🧂Chicken Breast Seasoning: Salt, a pinch Soy sauce, 1 tbsp Oyster sauce, 1/2 tbsp Egg white, 1tbsp White pepper powder, 1/2 teaspoon Water, 1tbsp Starch, 1tbsp 🧄Sauce: Minced garlic, 2 tbsps Soy sauce, 1/2 tbsp Oyster sauce, 1/2 tbsp Fermented and salted black soybeans, 1 tbsp Minced red chili, 1 tsp #healthyrecipe# #YouGlowCookbook#