У нас вы можете посмотреть бесплатно 揚州炒飯 (簡易港式家庭版)Yang Chow Fried Rice или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Maggie 料理頻道 揚州炒飯 Yang Chow Fried Rice (港式家庭簡單版) 食譜 材料: 义燒 80公克 (切丁) 蝦仁 10隻 蔥花 1/4杯 白飯 1 1/2 碗 鹽 少許 糖 1/2大匙 生抽醬油 (或醬油)1大匙 花生油 4大匙 高湯(或水)2大匙(飯太乾才加) 蛋 2個+蛋黃1個 鹽 少許 醃蝦仁: 鹽 1/2小匙 糖 1/2小匙 米酒 1小匙(或紹興酒) 蛋白 1個 玉米粉 1小匙 花生油 1小匙 做法: 蝦仁挑除沙線,洗凈擠乾水份, 加蛋白(蛋黃留起)、米酒、鹽、玉米粉、油拌均勻,醃約15分鐘, 用大水沖淨再用毛巾吸乾水份。 加入少許鹽再醃一下。 在鍋中加入油,大火炒蝦仁至八分熟,撈起備用。 把蛋加入少許鹽打散備用。 在鍋中加入油,中火加熱,炒蛋至半熟,加入白飯重覆壓平炒散,使水氣漸乾,炒出飯香。 加入蝦仁、义燒拌炒,再加鹽、糖,把醬油從鍋邊加入,不停炒散。 最後加入蔥花拌炒一分鐘即可關火起鍋。 港式揚州炒飯 Yang Chow Fried Rice (港式家庭簡單版) Ingredients: 80g Cantonese BBQ pork (diced) 10 shrimps 1/4 cup chopped spring onions 1 1/2 bowl cooked white rice Salt to taste 1/2 tbsp sugar 1 tbsp soy sauce 4 tbsp peanut oil 2 eggs + 1 egg yolk 1 pinch of salt For marinade: 1/2 tsp salt 1/2 tsp sugar 1 tsp rice wine 1 egg white 1 tsp cornstarch 1 tsp peanut oil Method: Devein the shrimp and marinade with salt, sugar, rice wine, egg white, cornstarch, peanut oil for 15 minutes. Then rinse the shrimps and pat dry. Add a bit salt to the shrimps again. Heat oil in a wok over high heat, fry the shrimps until nearly done, remove and set aside. Scramble the eggs with a bit salt. Heat peanut oil in the wok over medium-high heat. Pour in the eggs, before it’s cooked, add the white rice and keep stirring until the rice a bit dry up. Add the shrimps and BBQ pork and stirring, and then add salt, sugar, soy sauce and stir-fry for 1-2 minutes. Sprinkle in the spring onion and cook for one more minute.