У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Kung Pao Chicken Recipe|sweet , spicy and perfect Chicken Recipe|Fiery Kung Pao Chicken Recipe. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kung Pao Chicken is a classic Chinese restaurant favourite, made with tender chicken stir-fried in a rich, glossy sauce that’s sweet, spicy, and slightly tangy. Loaded with garlic, ginger, dried red chillies, crunchy peanuts, and colourful capsicum, this dish brings the perfect balance of heat and flavour in every bite. A quick and delicious meal that pairs beautifully with fried rice or noodles—your ultimate Indo-Chinese comfort dish! 🥢 Kung Pao Chicken For Marination (½ kg chicken) Chicken (boneless) – 500 g, cubes Light soy sauce – 1.5 tbsp Cornflour – 1.5 tbsp Pepper powder – ¾ tsp Oil – 1 tsp Kung Pao Sauce (½ kg chicken) Light soy sauce – 1.5 tbsp Dark soy sauce – 1 tsp (optional) Vinegar – 1.5 tbsp Brown sugar/white sugar – 1.5 tbsp Tomato ketchup – 1.5 tbsp Red chilli sauce – 1.5 tbsp Cornflour – 1.5 tsp, mixed with 4 tbsp water Water – ⅓ cup Other Ingredients Oil – 2.5–3 tbsp Garlic – 8–10 cloves, chopped Ginger – 1 inch, chopped Dry red chillies – 8–10 Spring onion bulbs – 3 tbsp, chopped Capsicum – ¾ cup, cubed Roasted peanuts – ⅓ cup Spring onion greens – for garnish / @adaitoalfredo Don't forget to subscribe and hit the bell icon so you never miss a recipe #adaitoalfredo #food #homemadefood #chickendishes #chickenrecipes #chinesefood #indochinese #easyrecipe #easychickenrecipe #sweetandspicychicken #chickendishes