• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Maltese Bragioli with Chef Giovann Attard скачать в хорошем качестве

Maltese Bragioli with Chef Giovann Attard 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Maltese Bragioli with Chef Giovann Attard
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Maltese Bragioli with Chef Giovann Attard в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Maltese Bragioli with Chef Giovann Attard или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Maltese Bragioli with Chef Giovann Attard в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Maltese Bragioli with Chef Giovann Attard

In this episode, chef Giovann Attard makes bragioli, a family recipe from his mum’s kitchen in Gozo, Malta. We chat about his journey, growing up with fresh produce at the family farm, the Moorish influences in Maltese cuisine, and buying eggs for the first time in London. More from Giovann:   / giovannattard   Why Misplated? Misplated puts the people behind food at the forefront. “Misplated” comes from “misplaced”, the feeling of being “lost”, “in the wrong place”. For many of us in London or a big city, this is very common. But something magical happens with food. No matter where we are, it has the power to make us feel at home. The more one travels, the more ingredients one adds to their plate, eventually creating a unique palette of flavours that travels with them. What many might call “misplated” ingredients, are now the perfect recipe that makes us feel at home. About me I'm Claudia, a producer and host. I was born and raised in Bari, Italy, and I have been living in London, UK since 2012, where I work as a journalist and producer. Living in London and reporting on international food has forever changed the way I eat, but most importantly, the way I relate to food. There is the sensory element to it, but there also is a personal connection that is unique to each of us. I enjoy learning why certain foods are so important to countries and cultures around the world, and how food artisans and chefs cherish their land through food. Follow me for more food videos! Subscribe    / @claudia-romeo   Let’s connect Instagram:   / claudiaromeo   TikTok:   / .claudiaromeo   Facebook:   / cldromeo   My Amazon recommendations: https://www.amazon.com/shop/claudiaromeo Buy me a ☕: https://www.buymeacoffee.com/claudiar... My Equipment - AF Panasonic LUMIX S5II https://amzn.to/3NvUeow Sony ZV-E10 https://amzn.to/3GJJr7f Rode Wireless GO II https://amzn.to/3GGo5ax Joby Telepod https://amzn.to/3jREKiL Joby Compact Tripod https://amzn.to/3ZaCvqN Contact [email protected]

Comments
  • Braised Lamb with Chef Paco Torrico 1 год назад
    Braised Lamb with Chef Paco Torrico
    Опубликовано: 1 год назад
  • Forget Spaghetti. This Italian Pasta was Made for Chunky Sauces 7 месяцев назад
    Forget Spaghetti. This Italian Pasta was Made for Chunky Sauces
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • The Lost Breads of Tuscany | Full Documentary + Behind the Scenes 1 месяц назад
    The Lost Breads of Tuscany | Full Documentary + Behind the Scenes
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to make Pastizzi (part1) 6 лет назад
    How to make Pastizzi (part1)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How Greek Barbecue Fries are Deep-Fried in Olive Oil Over a Traditional Wood Fire | Claudia Romeo 1 год назад
    How Greek Barbecue Fries are Deep-Fried in Olive Oil Over a Traditional Wood Fire | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мой фирменный рецепт куриного супа: отличное средство от похмелья в праздничный сезон 4 года назад
    Мой фирменный рецепт куриного супа: отличное средство от похмелья в праздничный сезон
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pastizzi start to finish 4 года назад
    Pastizzi start to finish
    Опубликовано: 4 года назад
  • Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2 2 месяца назад
    Tuscany’s Ancient Flatbread Still Bakes in Clay at 400°C | The Lost Breads of Tuscany Ep 2
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Рагу из мальтийского кролика 1 год назад
    Рагу из мальтийского кролика
    Опубликовано: 1 год назад
  • Maltese Food Safari | Maltese Cuisine 6 лет назад
    Maltese Food Safari | Maltese Cuisine
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Two Greedy Italians - Bologna 1 год назад
    Two Greedy Italians - Bologna
    Опубликовано: 1 год назад
  • How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses) 11 месяцев назад
    How the British Rival to Brie and Camembert is Made (and why it is as Loved as The French Cheeses)
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Europas Kleinstaaten Teil 3 -  Malta - Meer aus Steinen 11 лет назад
    Europas Kleinstaaten Teil 3 - Malta - Meer aus Steinen
    Опубликовано: 11 лет назад
  • The hidden secret of the perfect Traditional Maltese Pastizzi • Maltese Savoury Pastry 5 лет назад
    The hidden secret of the perfect Traditional Maltese Pastizzi • Maltese Savoury Pastry
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko) 1 год назад
    How One of the Spiciest, Oldest Cheeses in Greece is Made at a 350-Year-Old Family Farm (Arseniko)
    Опубликовано: 1 год назад
  • The dauphinoise soup: French regional food series 3 года назад
    The dauphinoise soup: French regional food series
    Опубликовано: 3 года назад
  • Making the Perfect Pastizzi - Maltese Food Pastizzi recipe 5 лет назад
    Making the Perfect Pastizzi - Maltese Food Pastizzi recipe
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Traditional Maltese ravioli (ravjul) 3 года назад
    Traditional Maltese ravioli (ravjul)
    Опубликовано: 3 года назад
  • How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo 1 год назад
    How The Most Ancient Roman Pecorino Cheese is Made in Italy (Caciofiore) | Claudia Romeo
    Опубликовано: 1 год назад
  • From Malta to Lebanon - Shane Delia - Food and Travel Documentary 1 год назад
    From Malta to Lebanon - Shane Delia - Food and Travel Documentary
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5