У нас вы можете посмотреть бесплатно How Sencha is Made: Part 1 | Japan's Most Popular Green Tea или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Most videos that deal with tea production start after the harvest, but the process begins long before then. Before any tea can be made, the plants must first be grown, nourished, and harvested. In fact, a good deal of the tea’s final flavour is already determined by the raw material, meaning that the quality of the soil, climate, and tea plants are paramount to producing high grade sencha. So, for part one of this series, I'm focusing on everything that happens up to, and including harvest. Part two will cover in detail the factory processes that turn raw leaves into aracha, and then into sencha. 00:00 - Introduction 00:55 - What is Sencha? 01:36 - Terroir 05:09 - Cultivar 08:56 - Fertilising/Pest Control 11:26 - Trimming 12:55 - Shading 14:40 - Harvest Time 15:34 - Harvest Method 18:22 - Final Notes You can find my written blog on this topic here: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... Links: https://www.tezumi.com Find us here: Instagram: / tezumitea Twitter: / tezumitea