У нас вы можете посмотреть бесплатно What it takes to make Nigerian indigenous foods thrive in the Diaspora или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
From the aroma of pepper soup to the taste of jollof rice, our food tells stories of home, resilience, and belonging. But in the diaspora, the taste of home often comes with a twist. On this community discourse, we explored how indigenous foods keep our culture alive — and how they’re evolving right here in Canada. So tell me, what are some of the things you find difficult when making your local/indigenous food? Host: Rita Omodia #NigerianCuisine #IndigenousIngredients #FoodEntrepreneur #AfricanFoodCulture #TraditionalFoods #CulinaryHeritage #NigerianFoodie #FoodBusiness #WomenInBusiness #AfricanChef #HealthyEatingHabits #CulturalCuisine #FoodInnovation #KitchenStories #TasteOfAfrica #CelebratingCulture #MadeInNaija #SmallBusinessSpotlight #InspiringWomen #StorytellingThroughFood #ExplorePage #TrendingNow #thenaijashow #thenaijashowwithrita #canada #regina #yqr