• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

酸種麵包 Mo's Sourdough ✨ 升級版 |智能焗爐 vs. 焗爐大比拼 Anova vs. Cast Iron + Oven | MoMoments Ep.35 скачать в хорошем качестве

酸種麵包 Mo's Sourdough ✨ 升級版 |智能焗爐 vs. 焗爐大比拼 Anova vs. Cast Iron + Oven | MoMoments Ep.35 3 years ago

#毛舜筠

#MoMoments

#Sourdough

#Oven&CastIronvsAnovaPrecisionOven

#藍帶廚藝

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
酸種麵包 Mo's Sourdough ✨ 升級版 |智能焗爐 vs. 焗爐大比拼 Anova vs. Cast Iron + Oven | MoMoments Ep.35
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 酸種麵包 Mo's Sourdough ✨ 升級版 |智能焗爐 vs. 焗爐大比拼 Anova vs. Cast Iron + Oven | MoMoments Ep.35 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 酸種麵包 Mo's Sourdough ✨ 升級版 |智能焗爐 vs. 焗爐大比拼 Anova vs. Cast Iron + Oven | MoMoments Ep.35 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 酸種麵包 Mo's Sourdough ✨ 升級版 |智能焗爐 vs. 焗爐大比拼 Anova vs. Cast Iron + Oven | MoMoments Ep.35 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



酸種麵包 Mo's Sourdough ✨ 升級版 |智能焗爐 vs. 焗爐大比拼 Anova vs. Cast Iron + Oven | MoMoments Ep.35

#智能焗爐vs傳統焗爐 #Sourdough #毛舜筠 #毛姐廚房 #藍帶廚藝 #TeresaMo毛舜筠官方頻OfficialChannel 健康飲食 • 生活方式 • 工作點滴 請留言,按讚,訂閱同分享 ❤️ Comment, like, subscribe, and share to follow our lifestyle tips to stay healthy and get that glow from inside and out! ❤️ 毛姐酸種麵包升級版 材料: 麵包粉 400g 斯佩爾特麵粉 100g 自製天然酵母 100g(50g 全麥發酵劑 + 50g 麵包粉發酵劑) 水 350 毫升 (70%) 鹽 10g (2%) 牛油果油 10ml (2%) 自解法/水合法 (Autolyse): 將麵包粉及斯佩爾特麵粉慢速混合 蓋著靜置30 - 60分鐘 用焗爐和鑄鐵: 用鑄鐵將焗爐預熱至 270°C 將麵團放入鑄鐵中,260°C焗20分鐘 開蓋再焗 20 分鐘 關掉焗爐,在裏面靜置30-60分鐘 使用 Anova 多功能烤箱烘烤: 用烤石將焗爐至 250°C(熱力:後方,蒸汽:100%) 鋪上牛油紙,將麵團放入焗爐,以 250°C 焗10 分鐘(熱力:後方,蒸汽:100%) 將焗爐溫度降至 210°C 並焗 30 分鐘 將焗爐溫度降至 200°C(熱力:頂部和底部,蒸汽:關閉)將麵包焗至金黃色 5 分鐘 關火,在裏面靜置 30-60 分鐘 Mo's Sourdough Advanced Level Ingredients: - Bread flour 400g Spelt flour 100g - Starter 100g (50g wholewheat starter + 50g bread flour starter) Water 350ml (70%) - Salt 10g (2%) - Avocado oil 10ml (2%) Autolyse: Gently combine the bread flour and the spelt flour Cover and rest for 30 - 60mins Baking w/ oven & cast iron: - Preheat oven with cast iron to 270°C - Put the dough into the cast iron and bake at 260°C for 20mins - Remove the lid and bake for 20mins - Turn off the heat and allow it to rest inside for 30-60mins Baking w/ Anova combi-oven (Anova Precision Oven): Preheat the oven to 250°C (Heat: Rear, Steam: 100%) with the baking stone - Put the dough into the oven with parchment paper underneath and bake at 250°C for 10mins (Heat: Rear, Steam: 100%) - Lower oven’s temperature to 210°C and bake for 30mins - Lower oven’s temperature to 200°C (Heat: top and bottom, Steam: off) and brown the dough for 5mins - Turn off the heat and allow it to rest inside for 30-60mins

Comments
  • 超鬆軟酸種日本奶飽 Sourdough Shokupan  - step by step 1 year ago
    超鬆軟酸種日本奶飽 Sourdough Shokupan - step by step
    Опубликовано: 1 year ago
    401369
  • The Best of Mozart 12 years ago
    The Best of Mozart
    Опубликовано: 12 years ago
    273394421
  • RESTORATION OF THE NERVOUS SYSTEM 🌿 Gentle music, calms the nervous system and pleases the soul 2 years ago
    RESTORATION OF THE NERVOUS SYSTEM 🌿 Gentle music, calms the nervous system and pleases the soul
    Опубликовано: 2 years ago
    20672101
  • The FLUFFIEST SOURDOUGH Loaf 🍞✨ 宇宙最軟綿綿酸種方包 | Baking Vlog | MoMoments Ep. 11 4 years ago
    The FLUFFIEST SOURDOUGH Loaf 🍞✨ 宇宙最軟綿綿酸種方包 | Baking Vlog | MoMoments Ep. 11
    Опубликовано: 4 years ago
    196163
  • Relaxing Classical Music - 2 Hours of Chopin, Debussy, Beethoven, Bach… 5 days ago
    Relaxing Classical Music - 2 Hours of Chopin, Debussy, Beethoven, Bach…
    Опубликовано: 5 days ago
    6429
  • 天然酵母 Sourdough Starter 1 year ago
    天然酵母 Sourdough Starter
    Опубликовано: 1 year ago
    444479
  • #MM|牛角包酥脆因為加橙汁?如何分辨酸種麵包真假?物理研究員棄讀Master 開麵包店拆解法式麵包秘密 梅窩麵包鋪37小時發酵整平民價酸種麵包 大尾篤小店獨創惹味酸種Pizza|#美味道來 #4K 2 years ago
    #MM|牛角包酥脆因為加橙汁?如何分辨酸種麵包真假?物理研究員棄讀Master 開麵包店拆解法式麵包秘密 梅窩麵包鋪37小時發酵整平民價酸種麵包 大尾篤小店獨創惹味酸種Pizza|#美味道來 #4K
    Опубликовано: 2 years ago
    726056
  • 條條大道通Sourdough • All Roads lead to Sourdough? | Mo Moments 毛舜筠 Ep.1 4 years ago
    條條大道通Sourdough • All Roads lead to Sourdough? | Mo Moments 毛舜筠 Ep.1
    Опубликовано: 4 years ago
    495963
  • The Best of Chopin 6 years ago
    The Best of Chopin
    Опубликовано: 6 years ago
    6860837
  • 20大酸種麵包法寶  🌈  20 Best Sourdough Tools 💫 | 毛姐熱選 🔥 Mo's Choice | MoMoments Ep. 5 4 years ago
    20大酸種麵包法寶 🌈 20 Best Sourdough Tools 💫 | 毛姐熱選 🔥 Mo's Choice | MoMoments Ep. 5
    Опубликовано: 4 years ago
    89275

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5