У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Delicious Meringue Pops или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
See how easy it is to make these delicious and beautiful meringue pops! Ingredients: 1 1/3 Cup Granulated Sugar (268 grams) 4 Large Eggwhites (132 grams) 1/2 tsp CReam of Tartar (5 grams) 1/2 tsp Salt (5 grams) Flavor and color (optional) Preparation: Preheat your oven to 225 F (107 C) and line 2 baking trays with parchment paper. Outline the desired shape with a pencil and then flip the paper over. In a mixing bowl add the eggwhites, salt and cream of tartar. Whisk until soft peaks are formed. Once the eggwhites reach soft peaks, start adding the sugar 1 Tbsp at a time until fully incorporated. Color or flavor as desired. Transfer into a piping bag(s) fitted with different piping tips. Pipe the desired shape and then bake for 1 hour. Turn off the oven, but don't take the meringues out for another hour or so. After 2 hours in the oven, take them off the parchment papper, let cool down a bit more and enjoy! Thank you for watching :-) FOLLOW ME : / wiggleyum / wiggleyum https://www.pinterest.ca/Wiggle_Yum/ #Meringuecookies #Meringuepops #Wiggleyum