У нас вы можете посмотреть бесплатно চিকেন মাঞ্চুরিয়ান এইভাবে বানালে স্বাদ হবে দুর্দান্ত | Chicken Manchurian| Chinese Cuisine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
1. Boneless chicken keema : 300 gm 2. Ginger paste : 1 tsp 3. Green chilli paste : 1 tsp 4. Black pepper powder : 1/2 tsp 5. Salt : According to taste 6. Dark soya sauce : 1 tsp 7. Cornflour : 2 tsp 8. Lemon juice : Few drops 9. Egg : 1 nos 10. Spring onion : Few Mix them well. Keep aside for half an hour. Make small balls for Manchurian. 11. Refined oil : Adequate amount Fry all balls with medium flame for 3 to 4 minutes. Make a sauce a small bowl: 12. Tomato sauce : 3 tbsp 13. Dark sauce :1 tbsp 14. Vinegar : 1 tbsp Mix them well. Now in a kadai take little refined oil and add: 15. Finely chopped garlic : 1 tbsp 16. Finely chopped ginger : 1 tbsp Fry them for 1 and 1/2 minutes and add 17. White portion of spring onion : 2 tbsp. Add sauce. Mix them well for 2 minutes with low flame. 18. Black pepper powder : 1/2 tsp 19. Kasmiri red chilli powder : 1 tsp Now add the manchurian balls, mix it well. 18. Corn flour : 2 tsp and mix with water. Add it with machurian balls slowly. Mix continuously. At last add spring onion. Enjoy.