У нас вы можете посмотреть бесплатно Cele mai fragede si delicioase fursecuri de Post reteta usoara или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#chocolate #retete #recetas #shorts #bizcocho #postres @Bucatareste cu Rodica @In bucatarie cu Jenny @Bucatareste cu Rodica #prajituri #creme #chocolate #recetassinhorno FACEBOOK / retetedeprajitretetefaracocereurirodica ➡️INSTAGRAM https://www.instagram.com/p/B1QUVGoI7... ➡️YOUTUBE Canalul meu Bucatareste cu Rodica / @bucatarestecurodica Canalul SimplyDeliciousYaro / 1973yaroslava Va invit sa vizitati si canalul Bucatareste cu Jenny / @cocinandoconjenny Va multumesc pentru vizionare si sprijin pupicii Reteta ingrediente : 220 gr faina 50 gr migdale macinate fin un praf de sare 55 gr zahar sau xilitol ca in cazul meu 4 gr praf de copt 2 lingurite pasta de vanilie sau esenta de vanilie 50 ml lapte de cocos 90 ml ulei Pentru decor zahar pudra 50 gr ciocolata fara lapte 1 lingura ulei Ingrediente de la receta: 220 gr de harina 50 gr de almendras finamente molidas una pizca de sal 55 gr de azúcar o xilitol como en mi caso 4 gr de levadura en polvo 2 cucharaditas de pasta de vainilla o esencia de vainilla 50 ml de leche de coco 90 ml de aceite Para decoración azúcar en polvo 50 gr de chocolate sin leche 1 cucharada de aceite Recipe ingredient: 220 gr of flour 50 gr of finely ground almonds a pinch of salt 55 gr of sugar or xylitol as in my case 4 g of baking powder 2 teaspoons of vanilla paste or vanilla essence 50 ml coconut milk 90 ml oil For decoration powdered sugar 50 gr of chocolate without milk 1 tablespoon of oil Ingrediente della ricetta: 220 gr di farina 50 gr di mandorle tritate finemente un pizzico di sale 55 gr di zucchero o xilitolo come nel mio caso 4 g di lievito per dolci 2 cucchiaini di pasta di vaniglia o essenza di vaniglia 50 ml di latte di cocco 90 ml di olio Per la decorazione zucchero a velo 50 gr di cioccolato senza latte 1 cucchiaio di olio Rezeptzutat: 220 gr Mehl 50 g fein gemahlene Mandeln eine Prise Salz 55 g Zucker oder Xylit wie in meinem Fall 4 g Backpulver 2 Teelöffel Vanillepaste oder Vanilleessenz 50 ml Kokosmilch 90 ml Öl Zur Dekoration Puderzucker 50 g Schokolade ohne Milch 1 Esslöffel Öl