• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make SORBET! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make SORBET! 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make SORBET!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make SORBET! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make SORBET! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make SORBET! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make SORBET!

Chef Anna Olson demonstrates how to make her delicious Green Apple Sorbet recipe! Follow along with the recipe below and you will be able enjoy this incredible dish for yourself! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Makes about 3 cups (750 mL) Ingredients Simple syrup 1 cup (200 g) granulated sugar 1 cup 250 mL water Sorbet 3 green apples 2 Tbsp (30 mL) lemon juice 1 cup (250 mL) simple syrup 1 egg white, lightly whisked (optional*) 1. For the simple syrup, bring the sugar and water to a simmer in a small saucepan over medium-high heat, stirring occasionally until the sugar has dissolved. Remove from the heat, cool and then chill completely before using. 2. For the sorbet, cut the apples into quarters (skin-on) and press through a juicer. Measure out 1 ¼ cups (310 mL) of juice and immediately stir in the lemon juice. If you do not have a juicer, then use 4 apples, cored, and puree them in a blender, straining the purée to extract the juice. Stir in the simple syrup and the egg white. 3. Start your ice cream maker and pour in the sorbet base into the maker and freeze following the manufacturer’s instructions. If firm enough, you can spoon the sorbet into cups to serve, or scrape the sorbet into a container and freeze until set. The sorbet will keep for up to a week in the freezer. The egg white helps to aerate the sorbet as it spins, creating a fine texture that makes the sorbet scoop-able even after it is firmly frozen (without it, homemade sorbets can become quite hard in the freezer). If a concern, you can use a pasteurized egg white (2 Tbsp/30 mL from a carton) or omit without compromising the taste. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5