У нас вы можете посмотреть бесплатно Recipe: How To Make Pastechi Meat, Tuna & Cheese| Antilliaanse Pastei Gehakt, Tonijn & Kaas| CWF или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome back guys! This video shows you how I make my Pastechi. I chose to do 3 different fillings in one video, so there are enough choices! For more Caribbean recipes check my playlist here: • Caribbean Recipes For the playlist of my party snacks check here: • Recipe: How To Make Homemade Cheeseballs |... Tips & advice: Add more sugar if you want the dough to be sweet and less if you don't. Raisins are both optional in the tuna and meat. Be creative, make your own filling, to your liking. The flatter you roll the dough the thinner the pastechi will be. Always set dough aside for at least 15 minutes. Make sure your cooked filling is cooled down before filling your dough. Don't forget to comment below on how your pastechi turned out and of course I am always open to feedback, especially if it means perfecting this recipe! You don't want to miss out my posts on social media! Check out my Instagram here: / cookingwithfeffie Facebook Page here: / cooking-with-feffie-407731972725444 & Pinterest here: / cookingwithfeff