У нас вы можете посмотреть бесплатно 天气开始寒冷了 这道【黄酒鸡】我相信大家一定超喜欢 超级鲜甜又热热的汤汁有喝下去真的好暖 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
这期的影片比较赶 搞定了小宝贝立刻马上玖回到我的工作岗位 因为太想快快的和大家分享我的这道月子料理 希望大家会喜欢 • 鸡肉料理 Chicken Recipe • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe • 汤类 Soup • 猪肉料理 Pork Recipe • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe • 点心/小吃 • 海鲜料理 Seafood Recipe • 蛋类料理 Egg Recipe Ingredients (Diana Aw) 1. Chicken drumstick 1pc 2. Ginger appropriate amount, julienne 3. Sliced Black fungus appropriate amount 4. Some Goji, soak till soft 5. Yellow rice wine, 1 bowl Seasoning 1. Light soya sauce, little Method 1. Blanch the black fungus and set aside 2. Heat wok and add little oil and sesame oil together. Add in ginger and fry under low heat till golden brown. Set aside. 3. With the balance oil, fry the chicken under high heat. Then add in yellow rice wine and bring to boil. Add the fried Ginger (reserve some for garnishing) and black fungus. Bring to boil and simmer under low heat for 5min. Turn to high heat and add goji to thicken the gravy. 4. Garnish with fried ginger 5. Serve and enjoy! 💕 Recipe from Chef Hong 李文康 28/11/2024 (Thur) YouTube Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / chefhong.mhk #wine #Chicken #chickensoup #月子餐 #月子料理 #chinesefood #chefhong #mrhongkitchen