У нас вы можете посмотреть бесплатно 酒樓必叫! 自家製黑松露撈雞 (簡易版)Black Truffle Marinated Chicken - A must-try dish in Chinese Seafood Restaurants или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
黑松露撈雞是溫哥華各大酒家都十分受歡迎的一道菜, 這個食譜是我多次嘗試覺得是最接近酒樓味道的, 所以想分享一下給大家! 平常通常是用整隻雞做的, 不過每次都用整隻雞又太麻煩了! 所以這次用了雞全腿做了一個簡易版, 不想處理整隻雞的人也能做起來! 希望大家會喜歡! 全隻雞腿 2 隻 薑片和蔥段 適量 冰塊 一大盤 芫茜(香菜) 一小束 (不喜歡的可不加, 不過沒了香菜味道就失色不少了...) 青蔥 3-4根 洋蔥 適量 黑松露醬 3湯匙 麻油(香油) 2湯匙 糖 1茶匙 鹽 2-3茶匙 This is a very Popular dish in a lot of the Chinese Seafood/Dim Sum Restaurants in Vancouver! It's so yummy that I want to share with you guys the recipe that I created! I have tried making it many times and this one tastes the best to me. A lot of people don't like dealing with a whole chicken so I uses chicken leg instead to make it easier. Hope you all will like this recipe! Chicken Leg with Thigh - 2 Ginger & Green Onion - Some Ice - 1 bowl Cilantro/Coriander - Some (you can skip this if you don't like cilantro) Green Onion - 3-4 stems ( Onion/Shallots - Some (I use Onions as I personally think the aroma of shallots is not strong enough) To mix with the Chicken: Truffle Paste - 3 tbsp (The one I use is Viander Black Truffle Paste) Sesame Oil - 2 tbsp Sugar - 1 tsp Salt - 2-3 tsp (I added 3 tsp, but you can add 2 tsp first see if it salty enough for you, adjust to your taste)