У нас вы можете посмотреть бесплатно Choux au craquelin 349 kCal или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Choux au craquelin 349 kCal 6g Protein 33g Carbs 22g Fat Link to excel with macros: https://1drv.ms/x/c/b5d59f568aa95e09/... Recipe 12 Choux..: Filling: Step 1 Mix and reduce on the stove until thick and then let cool in the fridge 100g Sugar 6 Egg Yolks 30g Cornstarch 600g Milk Step 2 Wisk cream and powdered sugar until stiff 280g Cream 30g Powdered sugar Step 3 fold 1 & 2 together and place in piping bag and place in the fridge. Craquelin Cookie: 65g sugar 65g Flour 65 Butter Mix everything and use a rolling pin to flatten out. place on a tray and cut out the circles (~1,5 cm bigger than the Choux) put it in the freezer. Choux: 2,5g salt 2,5g sugar 90g flour 180g eggs 70g butter 80g water 80g milk Heat water, butter and milk until boiling. Lower the heat and ad dry stuff and stir until it no longer sticks to the bottom of the pan. Let it cool a bit and then ad the eggs in a mixer. Put in a piping bag. Pipe it out on a baking sheet, ad the craquelin and put in oven at 175/347 for 30 min. Release some heat from the oven, cut a hole in the bottom and then place in the slightly open oven to let them dry. Use filling to till. And enjoy..