У нас вы можете посмотреть бесплатно Korean BBQ-style ''Kkakdugi fried rice" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Kkakdugi #FriedRice #SourKimchi We made fried rice with kkakdugi we made last time. The kimchi for making kkakdugi fried rice must be sour! Enjoy the new kind of fried rice ================================ Kkakdugi fried rice [Ingredients] 1 bowl (200g) rice 1/2 cups (50g) beef chuck 1/2 cups (40g) green onions 1 cup (100g) kkakdugi 1/5 cups (50g) kimchi juice 2/3 tbsp (10g) red pepper paste 2/3 cups (120g) water 1/3 tbsp (2g) sesame oil 1 tbsp (10g) soy sauce 1/3 tbsp (3g) brown sugar 3 tbsp (20g) cooking oil Cooking oil for frying egg 1 egg Flavoring salt Ground sesame seeds [Directions] 1. Finely chop kkakdugi and evenly cut green onions. 2. Add cooking oil to a pan and stir-fry meat and green onions. 3. When the green onions and meat are golden, add kkakdugi, kimchi juice, red pepper paste, sugar, water, and soy sauce. 4. Once moisture is gone, add rice and break it down with a ladle. 5. Once rice and other ingredients are mixed, stir-fry over high heat. 6. Add flavoring salt if desired. 7. Make a Thai-style fried egg. 8. Put fried rice in a bowl and top with the fried egg. 9. Sprinkle some sesame seeds to finish.