У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Simmered Flounder with Taros | Perfect Simmering Broth Recipe by 3 Michelin Star Chef или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chef in video: Hideaki Kashiwaya Owner of 3 star Japanese restaurant Kashiwaya located in Senriyama, Osaka. Kashiwaya https://jp-kashiwaya.com/senriyama/ Google map link: https://goo.gl/maps/Mz42LdM7PfAHNBU39 Ingredients: 2 pieces of Flounder (100g each) 100g Komatsuna (Japanese mustard spinach) 6 Small Potatoes 4 Deep-fried Tofu Small portion of Ginger 2 tbsp Dark soy sauce 0.5 tbsp Tamari soy sauce 2.5 tbsp Mirin 1.5 tbsp Sugar 150ml Water 100ml Sake Gourmet Studio FOOVER https://foover.jp/ Business inquiries: [email protected] YouTube Channel [ENG Version] https://bit.ly/37jsAoA ■Instagram / gourmetstudio.foover ■Twitter / foover_official ■Facebook / fooverofficial ■Pinterest https://www.pinterest.jp/foover0034/ ■CHEF DELI https://cuisine-kingdom.com/chefcollabo/ CUISINE KINGDOM https://cuisine-kingdom.com/ Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #recipe #Washoku #Michelin