• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant скачать в хорошем качестве

[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant 2 years ago

瓢亭

ミシュラン

ミシュラン三ツ星

翡翠茄子

秋茄子

枝豆餡

日本料理

和食

日本料理アカデミー

高橋義弘

太刀魚

京料理

4K

料理

レシピ

レシピ動画

レストラン

グルメ

ご飯

作り方

巨匠

プロフェッショナル

シェフ

料理人

Chef

Recipe

Cook

Cooking

キッチン

厨房

Kitchen

Restaurant

日本

Japanese

Japanesefood

調理

UCfUOJ3KybskczP3gTvaB2BQ

料理王国FOOVERjapan

プロから学ぶ

おうちごはん

料理王国

foover

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: [ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон [ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant

"Truly Japanese Cuisine" is a new series of video produced by Cuisine Kingdom and Japanese Culinary Academy. The fourth session features Chef Takahashi of Hyotei, a long-established Japanese restaurant in Arashiyama, Kyoto. This time, Chef Takahashi of Hyoto, introduced us to a dish using eggplant: Fried Eggplant and Cutlass Fish with Edamame Paste. Ingredients 2 eggplants 250g dashi 20ml mirin 10ml light soy sauce salt, to taste 1 cutlass fish 200ml boiled sake 25ml mirin 10ml light soy sauce 1g salt Japanese pepper, as needed flour egg whites breadcrumbs [Edamame paste] edamame kombu kelp 2% salt (to the boiling water while boiling) 1% slat (to the boiling water after boiling) -------------------------------------------------------------------------------------------------- Hyotei http://hyotei.co.jp/ The Japanese Culinary Academy https://culinary-academy.jp/ Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/   CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram   / gourmetstudio.foover   Contact us below for any business inquiries! [email protected] -------------------------------------------------------------------------------------------------- Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #Eggplant #Hyotei #Michelin

Comments
  • [ENG SUB] Simmered Winter Vegetables | Three Michelin Star Restaurant in Kyoto 2 years ago
    [ENG SUB] Simmered Winter Vegetables | Three Michelin Star Restaurant in Kyoto
    Опубликовано: 2 years ago
    53305
  • [ENG SUB] Sake-steamed Tilefish | Japanese Cuisine | Tankumakitamise 2 years ago
    [ENG SUB] Sake-steamed Tilefish | Japanese Cuisine | Tankumakitamise
    Опубликовано: 2 years ago
    294371
  • Japanese Breakfast with Customers Lining up from 5AM! Making 50 morning set meals in 4 hours! 10 months ago
    Japanese Breakfast with Customers Lining up from 5AM! Making 50 morning set meals in 4 hours!
    Опубликовано: 10 months ago
    1396333
  • お鍋一つでフランス伝統料理その名はナヴァラン・ダニョー How to make very tender French lamb stew 2 months ago
    お鍋一つでフランス伝統料理その名はナヴァラン・ダニョー How to make very tender French lamb stew "Navarin d'agneau"
    Опубликовано: 2 months ago
    136060
  • 「和食っていいな」と思える。夏にピッタリな【翡翠なす】の作り方 11 months ago
    「和食っていいな」と思える。夏にピッタリな【翡翠なす】の作り方
    Опубликовано: 11 months ago
    780512
  • [ENG SUB] Japanese Chicken Tatsuta-age and Tempura With Dashi Poured Over | Using Foods From Shiga 2 years ago
    [ENG SUB] Japanese Chicken Tatsuta-age and Tempura With Dashi Poured Over | Using Foods From Shiga
    Опубликовано: 2 years ago
    97079
  • 京料理~料理で感じる日本の四季~ 3 years ago
    京料理~料理で感じる日本の四季~
    Опубликовано: 3 years ago
    64162
  • 外カリカリ!中ふわふわ!笠原家の【揚げ出し豆腐】 1 year ago
    外カリカリ!中ふわふわ!笠原家の【揚げ出し豆腐】
    Опубликовано: 1 year ago
    786480
  • [ENG SUB] Udon Noodles With Sea Bream and Starchy Sauce | Simple Recipe by Michelin Starred Chef 3 years ago
    [ENG SUB] Udon Noodles With Sea Bream and Starchy Sauce | Simple Recipe by Michelin Starred Chef
    Опубликовано: 3 years ago
    281700
  • [ENG SUB] Barley Rice With Traditional Grated Yam And Sashimi of Ayu | Heihachi Jaya 1 year ago
    [ENG SUB] Barley Rice With Traditional Grated Yam And Sashimi of Ayu | Heihachi Jaya
    Опубликовано: 1 year ago
    49226

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5