• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant скачать в хорошем качестве

[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant 2 years ago

瓢亭

ミシュラン

ミシュラン三ツ星

翡翠茄子

秋茄子

枝豆餡

日本料理

和食

日本料理アカデミー

高橋義弘

太刀魚

京料理

4K

料理

レシピ

レシピ動画

レストラン

グルメ

ご飯

作り方

巨匠

プロフェッショナル

シェフ

料理人

Chef

Recipe

Cook

Cooking

キッチン

厨房

Kitchen

Restaurant

日本

Japanese

Japanesefood

調理

UCfUOJ3KybskczP3gTvaB2BQ

料理王国FOOVERjapan

プロから学ぶ

おうちごはん

料理王国

foover

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: [ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон [ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



[ENG SUB] Eggplant and Cutlass Fish with Edamame | Eggplant dish from a 450-year Japanese restaurant

"Truly Japanese Cuisine" is a new series of video produced by Cuisine Kingdom and Japanese Culinary Academy. The fourth session features Chef Takahashi of Hyotei, a long-established Japanese restaurant in Arashiyama, Kyoto. This time, Chef Takahashi of Hyoto, introduced us to a dish using eggplant: Fried Eggplant and Cutlass Fish with Edamame Paste. Ingredients 2 eggplants 250g dashi 20ml mirin 10ml light soy sauce salt, to taste 1 cutlass fish 200ml boiled sake 25ml mirin 10ml light soy sauce 1g salt Japanese pepper, as needed flour egg whites breadcrumbs [Edamame paste] edamame kombu kelp 2% salt (to the boiling water while boiling) 1% slat (to the boiling water after boiling) -------------------------------------------------------------------------------------------------- Hyotei http://hyotei.co.jp/ The Japanese Culinary Academy https://culinary-academy.jp/ Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/   CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram   / gourmetstudio.foover   Contact us below for any business inquiries! [email protected] -------------------------------------------------------------------------------------------------- Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #Eggplant #Hyotei #Michelin

Comments
  • [ENG SUB] Sake-steamed Tilefish | Japanese Cuisine | Tankumakitamise 2 years ago
    [ENG SUB] Sake-steamed Tilefish | Japanese Cuisine | Tankumakitamise
    Опубликовано: 2 years ago
    292548
  • [ENG SUB] Simmered Koyadofu and Butterbur w/ Mustard Canola | Japanese Cuisine for Posterity 2 years ago
    [ENG SUB] Simmered Koyadofu and Butterbur w/ Mustard Canola | Japanese Cuisine for Posterity
    Опубликовано: 2 years ago
    127684
  • Богатый Техас и трешовая Луизиана: мой роуд-трип по югу США | Интервью с ковбоями, мигранты, Трамп 4 days ago
    Богатый Техас и трешовая Луизиана: мой роуд-трип по югу США | Интервью с ковбоями, мигранты, Трамп
    Опубликовано: 4 days ago
    561390
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 3 years ago
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 3 years ago
    18788095
  • [ENG SUB] Fluffy Japanese Omelet and Grilled Salmon With Miso | Japanese Culinary Award Winner 1 year ago
    [ENG SUB] Fluffy Japanese Omelet and Grilled Salmon With Miso | Japanese Culinary Award Winner
    Опубликовано: 1 year ago
    38958
  • Close contact with Musashiza, a very popular izakaya that sells more than 1000 skewers a day Fukuoka 1 year ago
    Close contact with Musashiza, a very popular izakaya that sells more than 1000 skewers a day Fukuoka
    Опубликовано: 1 year ago
    3526716
  • [ENG SUB] Simmered Winter Vegetables | Three Michelin Star Restaurant in Kyoto 2 years ago
    [ENG SUB] Simmered Winter Vegetables | Three Michelin Star Restaurant in Kyoto
    Опубликовано: 2 years ago
    52831
  • 菊乃井 村田シェフが伝承したい「ぜんまいと揚げの白和え・めばるの煮付け」| 【日本料理】【和食】【後世に残したい】【ミシュラン三ツ星】【The Japanese Tradition】 1 year ago
    菊乃井 村田シェフが伝承したい「ぜんまいと揚げの白和え・めばるの煮付け」| 【日本料理】【和食】【後世に残したい】【ミシュラン三ツ星】【The Japanese Tradition】
    Опубликовано: 1 year ago
    160742
  • [ENG SUB] Japanese Chicken Tatsuta-age and Tempura With Dashi Poured Over | Using Foods From Shiga 2 years ago
    [ENG SUB] Japanese Chicken Tatsuta-age and Tempura With Dashi Poured Over | Using Foods From Shiga
    Опубликовано: 2 years ago
    96866
  • The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia 5 months ago
    The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia
    Опубликовано: 5 months ago
    1242063

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS