У нас вы можете посмотреть бесплатно Unbelievably moist raisin cake | old fashioned raisin cake | Easy cake recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#food #cake #shorts INGREDIENTS ●1 cup brown sugar ●1⅓ cups water ●⅓ cup oil ●3 tablespoons molasses ●2 cups raisins ●1½ teaspoons cinnamon ●1 teaspoon salt ●½ teaspoon ground cloves ●½ teaspoon nutmeg ●½ teaspoon ground ginger ●2 cups flour ●1 teaspoon baking powder ●2 teaspoons water ●1 teaspoon baking soda METHOD Combine brown sugar, water, oil, molasses, raisins, salt, and spices in a saucepan, then heat over medium-high heat until boiling. Once boiling, cook for 1 minute then remove from heat. Combine flour and baking powder in a mixing bowl, then whisk to combine, breaking up any clumps of flour. Set aside. Mix water with baking soda in a small cup until baking soda has dissolved and then stir into the raisin mixture (it will foam up – don’t worry, it’s supposed to!) Pour raisin mixture into bowl with flour, then stir until just combined. Pour batter into the prepared 9 X 9 pan, then bake at 165°C for 45-50 minutes or until cooked through (test with toothpick if needed). Cool in pan, then cut into squares. Store at room temperature in an air-tight container.