• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Recette de la sauce entrecôte comme au restaurant - Recipe скачать в хорошем качестве

Recette de la sauce entrecôte comme au restaurant - Recipe 10 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Recette de la sauce entrecôte comme au restaurant - Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Recette de la sauce entrecôte comme au restaurant - Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Recette de la sauce entrecôte comme au restaurant - Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Recette de la sauce entrecôte comme au restaurant - Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Recette de la sauce entrecôte comme au restaurant - Recipe

Recette imprimable et détaillée ici : http://www.atoute.org/n/Recette-de-la... avec quelques petites variantes par rapport à celle de la vidéo. English version Add egg yolk, lemon, Worcestershire and mustard in a bowl. In a small saucepan, saute shallot in one stick of butter until tender, with no browning (about 2/3 min.) Add the remaining butter and walnuts, anchovies. capers, tarragon, chervil, basil leaves, sage leaves and nutmeg Melt the butter but DO NOT COOK THE HERBS Once melted, zuzz with an immersion blender, to a finely minced consistency. Pour butter/ herb mix into a jug Using a hand mixer, mix the reserved egg yolk, mustard, Worcestershire briefly and then start adding pours of the butter mix, incorporating each pour with the mixer until you have added it all and you have a mayonnaise. Be sure to get all of the herbs out of the jug into the mayonnaise Pour about two thirds of the mayonnaise back into the sauce pan, leaving the rest in the bowl, set aside. Reheat the sauce to reduce it down, stirring constantly. It should look like a failed Bearnaise – melted butter with some lumps floating in it. When it looks like a failure, remove from the heat . Put the saucepan in chilled water to stop the cooking, stirring constantly Once the pan is cool 30 seconds, pour the reduced sauce over the reserved sauce in the bowl. Stir to mix well and then blend again with the hand blender to homogenize. You will have a sauce that is somewhat reduced and condensed, but not fully, making it the perfect consistency for the meat.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5