У нас вы можете посмотреть бесплатно Steamed Rice Pudding 菜脯碗仔粿/Chwee Kueh 水糕 | Delightful Snacks Series 鹹甜小吃系列| Cook with Pam ASIA TO OZ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Steamed Rice Pudding 菜脯碗仔粿 / Chwee Kueh 水糕 | Delightful Snacks Series 鹹甜小吃系列 | Cook with Pam ASIA TO OZ Chwee kueh literally means water cake. It is a rice cake topped with sweet and salty preserved radish. The soft and slightly chewy cake has subtle fragrance of rice. The topping, is sweet and salty, fragrant and crunchy. Serve it on it’s own or with your favourite chilli sauce. Steamed Rice Pudding Batter: 150g rice flour 20g tapioca flour 1/2 tsp salt 2 tbsp oil 300 ml water 25g wheat starch 450ml water Topping: 100g sweet preserved radish 100g salty preserved radish, washed and drained 3 cloves garlic, chopped 4 shallots, chopped 1 tsp dark soy sauce 1 tbsp sugar 4 tbsp oil Thanks for watching!!! If you like this video, please like, share and subscribe to my channel. Remember to click on the bell to get the latest video of Cook with Pam ASIA TO OZ. 菜脯碗仔粿 米浆料: 150克粘米粉 20克木薯粉 1/2茶匙盐 2汤匙食油 300毫升清水 25克澄面粉 450毫升清水 配料: 100克 甜菜脯 100克 咸菜脯 3瓣蒜米 4粒小葱头 1茶匙 黑酱油 1汤匙 糖 4汤匙 油 谢谢收看! 如果你喜欢此视频,请点赞,分享和加订阅。点击小铃铛,这样你就不会错过我的任何视频。