У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Kkakdugi (Cubed Radish Kimchi)! Alternative ingredients explained. 깍두기 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Make delicious kkakdugi like a Korean mom. It’s an easy kimchi to make! Simply cut the radishes into cubes, salt for a while, and then mix with the seasonings. Finding the ingredients may be difficult for some of you. I talk about substitutions in this video as well as storage and different stages of fermentation. ►Recipe link: https://www.koreanbapsang.com/kkakdug... ►Ingredients: 5.5 pounds (2.5 kg) Korean radishes 3 tablespoons Korean coarse sea salt (less if using finer salt) 3 - 4 scallions Seasonings 1/2 cup gochugaru (고추가루) 3 tablespoons saeujeot (새우젓), salted shrimp 2 tablespoons myulchiaekjeot (멸치액젓), fish sauce 8-9 plump garlic cloves (3 tablespoons minced) 1 inch ginger (1 teaspoon grated) 1/2 Korean pear or apple - optional 2 tablespoons cooked rice (heated) - optional Salt and/or sugar to taste. ►Learn more about Korean seasonings: https://www.koreanbapsang.com/korean-... ►Kimchi containers (NOT sponsored): https://shorturl.at/5xs8d https://shorturl.at/lfAXo ►Follow Korean Bapsang - A Korean Mom's Home Cooking Facebook: / koreanbapsang Instagram: / koreanbapsang Website: https://www.koreanbapsang.com #kkakdugi #cubedradishkimchi #kimchirecipe #radishkimchi #koreanrecipe #koreancooking #깍두기