У нас вы можете посмотреть бесплатно 滑蛋洋蔥飯|簡簡單單才是最不簡單 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
「炒蛋」對我來說是早餐經常會出現在飯檯上的菜式,是習以為常,微不足道,這是過去式。有一年在日本大阪梅田JR站的小館子吃了一碗雞蛋蓋飯,是我吃過最好吃的滑蛋。現在式:不要看輕滑蛋這東西,幾隻雞蛋就能發輝了充肌和撫慰的角色,簡單的食材卻能帶給了很多美味的菜式,令人感到窩心的回憶。這道滑蛋洋蔥飯是我對那一次在大阪嚐過的一碗蓋飯的味道回憶。不如你都煮起來,體驗一下這滑蛋和那香香的洋蔥汁帶來的感覺! 日本洋蔥 2個,切絲 蒜頭 2瓣,切片 麵粉 適量 日本醬油2湯匙 味醂2湯匙 清酒10毫升 雞蛋3個 水 適量 糖 適量 鹽 適量 Japanese Onion 2pc, sliced Garlic 2pc, sliced All purpose flour Japanese soy sauce 2 tablespoons Mirin 2 tablespoons Sake 10ml Egg 3pc Water Sugar Salt 在炒鍋加入油把洋蔥爆香 Add oil to the saucepan and fry the onions until fragrant. 加入蒜頭,麵粉略炒 Add garlic and flour into the saucepan, and stir fry for awhile 加入水,日本醬油,味醂,清酒和糖備用 Add water , Japanese soy sauce ,mirin , sake and sugar, set aside 在另一個煎鍋加入油 Add oil to another frying pan 倒入蛋液,離火攪拌至蛋醬成型 Pour in the egg mixture, remove from heat and keep stirring until it forms into a fluffy smooth texture 加入鹽調味 Add salt to taste 在白飯上加入滑蛋和洋蔥,即可食用 Add egg and onion over rice. Serve immediately ☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰ Facebook | Instagram | YouTube: johnrochacooking Website http://JohnRochaCooking.com #JohnRocha #䶢蝦燦 #JohnRochaCooking