Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 忌廉雞湯 | 一個應該好多人都喜歡的湯 в хорошем качестве

忌廉雞湯 | 一個應該好多人都喜歡的湯 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



忌廉雞湯 | 一個應該好多人都喜歡的湯

從小到大都非常喜歡喝忌廉類的西式湯,而忌廉雞湯更是我的摯愛。不論是西餐廳又或是港式茶餐廳的白湯,我對cream soup 都是情有獨鍾,總上愛上掛在嘴邊的感覺。在我的第二本食譜書《鹹蝦燦味道日誌》,我更分享了白湯和紅湯的做法。片中也憶起了對亡友的遺憾,食物真的帶給了我們不同的味,甜、酸、苦、辣,這也是我們大家都要嚐盡的人生味道啊! 雞髀肉 200克 ,切幼條 洋蔥 1個,切條 新薯 1-2個,切粒 無鹽牛油 適量 麵粉 ,1茶匙 雞肉上湯 800毫升 全脂牛奶 100毫升 甜紅椒 1/2個,切粒 海鹽 適量 胡椒粉 適量 意大利蕃茜 適量 Chicken thigh 200g, Onion 1pc,Sliced New potatoes 1-2pc,Diced Unsalted butter All purpose flour 1 tablespoon Chicken broth 800ml Full cream milk 100ml Red bell pepper ½ pc Sea Salt , season to taste Pepper, season to taste ltalian parsley , for garnish 將雞肉加入鹽,胡椒粉醃味,約15分鐘 Add the salt and pepper to the chicken and marinate for about 15 minutes 在炒鍋加入油把洋蔥爆香 Add oil to frying pan and saute onion until fragrant 加入新薯和無鹽牛油,炒至牛油溶化後加入麵粉 Add new potatoes and unsalted butter, fry until butter melts, add flour 炒至沒有麵粉粒,加入一半雞肉上湯攪拌 Stir fry until flour cannot be seen, add half of the chicken broth and stir 加入剩餘雞肉上湯,轉大火蓋上蓋子,煮十至十五分鐘,煮至新薯熟透 Add the remaining chicken broth ,turn to high heat and cover with a lid, simmer for 10-15 minutes 熄火後用手提攪拌機打發至幼滑後 Turn off the heat and blend with a handheld blender until smooth 開火加入雞肉和牛奶,用微火煮至滾 Turn on the heat and add chicken and milk, bring to a boil over low heat 加入甜紅椒,海鹽和胡椒粉調味 Add red bell pepper,sea salt and pepper to taste 放上蕃茜裝飾即可食用 Garnish with ltalian parsley and serve ☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰ Facebook | Instagram | YouTube: johnrochacooking Website http://JohnRochaCooking.com #JohnRocha #䶢蝦燦 #JohnRochaCooking

Comments