У нас вы можете посмотреть бесплатно Rheon V4 Pastry / Lamination Production Line Puff Pastry and Croissant Production Line или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
With its fully automated proecesses of roll-in, layering, sheeting and shaping, the V4 Pastry/Lamination Line realizes the most efficient pastry production. With its novel design, a huge variety of high quality pastries and Danish pastries can be produced. | Stress Free® high speed stretcher A high speed revolving system of independently rotating rolls stretch out the sheet into a very thin dough layer of up to one tenth of its original thickness. The high speed stretcher operates without exerting any stress to the dough and without distorting the parallel layers of dough and fat. ---------------------------- For more information, go to http://jlpackaging.com.au/new/food-eq... or contact us: E-mail: [email protected] Phone: 02 9748 0868 Unit 9, Slough Business Park 2 Rachael Close Silverwater NSW 2128