У нас вы можете посмотреть бесплатно 萬用芋泥餡|Taro filling/詳細比例教學|芋泥蛋糕|芋頭蛋糕|Taro Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Instagram:Claire_ken913 Facebook:配方典Recipe - #Taro filling #芋泥蛋糕 #芋頭蛋糕 #Yen Cake #Taro cake #芋頭餡 #芋泥餡 #Taro paste - 上次的芋泥餡大家還有很多疑惑 這次專攻芋泥餡教學 因為每個人買的芋頭大小都不同 所以我這次教大家用比例計算的方法 每個芋頭的水分都不太一樣 有時候蒸完可能會打不滑等等問題 這時候我們添加動物性鮮奶油就要慢慢加 接著就看影片的教學吧~謝謝各位 - 花嘴使用 平口花嘴SN7066(三能 Sanneng) 10mm 12齒星型花嘴: 1M 6齒花嘴(惠爾通Wilton):擠玫瑰花 - 材料Ingredient 芋頭 Taro 100% 糖 Sugar 20-23% 牛油(奶油)Butter 5% 動物性鮮奶油(淡奶油)whipping cream 10-15% 如果沒有動物性鮮奶油可用牛奶替代 - 粉色蛋糕配方可參考 草莓乳酪慕斯的蛋糕底 ⬇️影片連結⬇️(內文有配方) • 草莓乳酪慕斯|Strawberry cheese mousse|配方及教學 - There are still many doubts about the taro paste stuffing last time. This time I will focus on the taro paste stuffing teaching. Everyone buys different taro sizes, so I will teach you how to calculate the ratio this time. The moisture content of each taro is different. Sometimes it may not slip after steaming, etc. At this time, we will add animal whipped cream slowly. Then watch the video teaching~ Thank you everyone! - nozzle use Round nozzle SN7066 (Sanneng) 10mm 12-tooth star nozzle 1M 6-tooth flower nozzle (Wilton): squeeze rose flower - Material Ingredient Taro Taro 100% Sugar 20-23% Butter (cream) 5% whipping cream (whipping cream) cream 10-15% If there is no whipped cream, milk can be used instead. - For the pink cake sponge, please refer to the video Strawberry Cheese Mousse cake below recipe link▶️ • 草莓乳酪慕斯|Strawberry cheese mousse|配方及教學