У нас вы можете посмотреть бесплатно Sweet Stiff Starter | 糖硬種 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to build sweet stiff starter and when to use it! ❤️ Remember to turn on subtitle by clicking "cc" Generally sweet stiff starter is often used in sweet/enriched dough and pastry baking. The sweet stiff starter I am using is 56% hydration with two different feeding ratio, 1:1 and 1:3 (starter :flour). At room temp of 27-28C, the 1:1 fed ratio tripled in approx 4-5hr and 1:3 fed ratio took 7-8hr. So adjust it according to your schedule. I prefer the 1:3 as it can rise overnight for mixing dough in the morning. The sweet stiff starter i used in this video 1:1 fed ratio 150g starter 150g flour 50g water 25g sugar 1:3 fed ratio 60g starter 180g flour 90g water 30g sugar 🔺請記得開啓中文字幕 (cc) 糖硬種 喂養比例1:1 150克 天然酵種 150克 麵粉 50克 水 25克 糖 喂養比例1:3 60克 天然酵種 180克 麵粉 90克 水 30克 糖 1:1 喂養比例在27-28攝氏,用大約4-5小時漲三倍 1:3 喂養比例在27-28攝氏,用大約7-8小時漲三倍 ❤️If you like my video, please click LIKE and 【SUBSCRIBE】 to my YouTube Channel! ❤️如果喜歡我頻道,可以點贊和幫我訂閱喔! Check out more of my recipes and videos at 查看更多我的食谱和视频 Instagram https://www.instagram.com/autumn.kitc... Facebook page / 臉書網頁 https://www.facebook.com/profile.php?...