У нас вы можете посмотреть бесплатно 素食料理Vegan《红烧茄子豆腐 | Braised Aubergine & Tofu》 茄子不用过油,鲜香軟嫩,连吃三天都不腻,简直是白饭杀手,吃到停不了口!很有家味道的一道素菜。 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
《红烧茄子豆腐 | Braised Aubergine & Tofu》 茄子不用过油,鲜香軟嫩,连吃三天都不腻,简直是白饭杀手,吃到停不了口!很有家味道的一道素菜。 It is fragrant and tender, so good to eat with boiled rice. A very tasty home-cooked vegan dish. 食材 : 茄子 500g、 豆腐 500g、姜末 1茶匙、食油 2汤匙、盐 ½茶匙、清水 ½杯、料酒 30ml、素蚝油 1汤匙、糖 1茶匙 、胡椒粉 ¼茶匙、黑酱油 1茶匙、芝麻油 ½茶匙 Ingredients : Aubergine 500g, Tofu 500g, Ginger 1tsp, Cooking Oil 2tbsp, Salt ½tsp , Water ½cup, Cooking Wine 30ml, Mushrooms Vegetarian Stir-fry Sauce 1tbsp, Sugar 1tsp , White Pepper ¼tsp, Dark Soy Sauce 1tsp, Sesame Oil ½tsp "茄子"对慢性胃炎、肾炎水肿等疾病都有一定的治疗作用。 保护心血管、抗坏血酸。 "茄子"含丰富的维生素P,这种物质能增强人体细胞间的粘着力,增强毛细血管的弹性,减低毛细血管的脆性及渗透性,防止微血管破裂出血,使心血管保持正常的功能。 此外,茄子还有防治坏血病及促进伤口愈合的功效。 "Aubergine" has a certain therapeutic effect on chronic gastritis, nephritis and edema. Protect cardiovascular and ascorbic acid. "Aubergine" is rich in vitamin P. This substance can enhance the adhesion between human cells, enhance the elasticity of capillaries, reduce the brittleness and permeability of capillaries, prevent microvascular rupture and bleeding, and maintain normal cardiovascular function. In addition, eggplant has the effect of preventing scurvy and promoting wound healing. #素食#豆腐#家常菜#Vegan#茄子