У нас вы можете посмотреть бесплатно 零难度❗ 比冰皮月饼还简单的黑芝麻米月饼🥮,超级快手,入口软糯 | No Oven Needed🥮 Black Sesame Rice Mooncakes in 3 Steps или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
吃厌了传统月饼和冰皮月饼,不如今年中秋节试试这款超级简单的米月饼,用了香浓自制的黑芝麻馅,入口软糯Q弹。新手完全零难度。 模具容量:可做50-60克之间的月饼 ✨做法超简单,新手也能零失败! #米月饼 #月饼 #mooncakes #月餅 ✅ 无需烤箱,无需蒸煮,做法超级简单 ✅ 米皮软糯,自制黑芝麻馅香浓,完美的绝配 📌 视频内含详细步骤+详细配方,跟着做绝对不会翻车! 📷 如果你喜欢这个视频,欢迎点赞👍、留言💬和订阅频道✅,别忘了打开🔔小铃铛哦~ ⬇️配方 🥮黑芝麻米月饼 ******************************** 🥮 黑芝麻米月饼(可做16个50克大小的米月饼) ☘️ 黑芝麻馅 去皮绿豆 75克 葡萄糖浆/麦芽糖浆 25克 细砂糖 50克 植物油 25克 黑芝麻粉 75 克 核桃仁 50克 ☘️ 米月饼饼皮 糯米粉 90克 粘米粉 90克 葡萄糖浆/麦芽糖浆 60克 植物油 40克 温牛奶 135克 细砂糖20克 ➡️ 保存方式:密封盒室温保存,3天内食用。也可密封盒冷冻保存,吃之前放入室温回温后再品尝。 --------------------------------------------------------------------------- This Rice Mooncake is filled with homemade black sesame filling, super easy to make, even easier than snow skin mooncakes! Totally beginner-friendly – let’s make this for Mid-Autumn Festival! Mold size: suitable for mooncakes between 50–60g ✨ Super easy recipe, 100% beginner-friendly ✅ No oven, no steaming, just a few simple steps ✅ Soft, chewy rice skin + homemade sesame filling = the perfect combo 📌 Let me know in the comments if you tried it and how it turned out! 💬 Don’t forget to like 👍, subscribe 🔔, and share with fellow cake lovers.. 🧀🍞 ⬇️Ingredients 🥮 Black Sesame Rice Mooncake ******************************** 🥮 Black Sesame Rice Mooncake(can make 16 pcs, 50g each) ☘️ Black Sesame filling Split Mung Beans 75g Glucose syrup/Maltose 50g Caster sugar 50g Vegetable oil 25g Black sesame powder 75g Walnut 50g ☘️Rice skin Glutinous rice flour 90g Rice flour 90g Glucose syrup/Maltose 60g Vegetable oil 40g Warm Milk 135g Caster sugar 20g ➡️ Store in an airtight container at room temperature and consume within 3 days. You can also freeze them in an airtight container, and let them return to room temperature before serving.