• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Flaky Biscuit Recipe with Fresh Milled Flour + Sausage Gravy and Fried Apple Tutorial скачать в хорошем качестве

Flaky Biscuit Recipe with Fresh Milled Flour + Sausage Gravy and Fried Apple Tutorial 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Flaky Biscuit Recipe with Fresh Milled Flour + Sausage Gravy and Fried Apple Tutorial
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Flaky Biscuit Recipe with Fresh Milled Flour + Sausage Gravy and Fried Apple Tutorial в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Flaky Biscuit Recipe with Fresh Milled Flour + Sausage Gravy and Fried Apple Tutorial или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Flaky Biscuit Recipe with Fresh Milled Flour + Sausage Gravy and Fried Apple Tutorial в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Flaky Biscuit Recipe with Fresh Milled Flour + Sausage Gravy and Fried Apple Tutorial

This has been a favorite meal in my family ever since I was a kid. My 4 siblings and I would beg our mom for this week after week and almost always she said yes. Now my kids shovel it in and it brings me so much joy. Ellen just posted her favorite Flaky Biscuit recipe with fresh milled flour, so I got out my NutriMill Harvest Series Grain mill and Soft White Wheat berries and got to work. Let me know if you have any questions about this recipe and thank you for watching!! Now using the code "FLOURBARN" you can get $20 off your next purchase of select NutriMill items including the NutriMill Classic Mill, NutriMill Harvest Series and Bosch Mixers!! For full blog post: https://theflourbarnhomestead.com/the... Here is the mill I use in the video: https://collabs.shop/o7fbw7 Here are the Soft White Berries I used: https://collabs.shop/vzvivg The kitchen scale I used: https://collabs.shop/draqqh Flaky Biscuit recipe Ingredients 270 grams or 2 1/4 cups freshly milled whole wheat flour sifted 1 tablespoon baking powder 1/2 teaspoon salt 1 teaspoon sugar 1 stick cold butter cut into small pieces ¾ cup cold milk 1 tablespoon heavy cream 1 whole egg Instructions 1. Preheat the Oven: Set your oven temperature to 425°F (220°C). Line a baking sheet with parchment paper or lightly grease a cast iron skillet.​ 2. Prepare the Dry Ingredients: In a large bowl, combine the sifted whole wheat flour, baking powder, baking soda, and salt.​ 3. Cut in the Butter: Add the cold butter pieces to the flour mixture. Using a pastry cutter or your fingers, work the butter into the flour until the mixture resembles coarse crumbs.​ 4. Add the Wet Ingredients: Pour in the cold buttermilk and honey (if using). Stir with a wooden spoon until just combined. The dough will be slightly sticky.​ 5. Shape the Dough: Turn the dough onto a lightly floured surface. Gently knead it a few times to bring it together. Pat the dough into a rectangle about ¾ inch thick.​ 6. Cut the Biscuits: Use a biscuit cutter or a drinking glass to cut out biscuits. Place them on the prepared baking sheet or skillet, touching slightly for soft sides or spaced apart for crispier edges.​ 7. Bake: Bake in the preheated oven for 15-18 minutes, or until the tops are golden brown.​ Lift a “flap” off of the center biscuit to see that it is fully baked. 8. Serve: Remove from the oven and let cool slightly. Serve warm with butter, homemade gravy, or your favorite jam.​ Sausage Gravy recipe: Ingredients One pound ground breakfast sausage 3 Tablespoons canola oil ½ cup all purpose flour 4 cups milk 1 teaspoon salt 1 teaspoon pepper (I use more, you cannot over pepper sausage gravy, in my opinion) Directions 1. In large saucepan or cast iron skillet, brown sausage on medium heat. 2.Stir in oil. Then add flour and stir frequently over medium heat to allow flour to brown. This will take time, be patient, this is where flavor develops. I usually let it cook at least ten minutes. (You might be afraid your flour is sticking to the bottom of the pan—it’s okay, just keep stirring and all will be well when you add the milk.) 3.Once flour is browned, add milk, salt and pepper, and continue to stir until thick and bubbly. 4.Turn to low heat and allow to simmer for 5 minutes, stirring constantly. 5. Remove from heat, finish seasoning to taste and you’re ready to go. Fried Apple Recipe: Ingredients 3 cups apples, peeled and slicedPinch salt3 Tablespoons sugarPinch of cinnamon (optional) Squeeze of fresh lemon juice (optional) Directions 1.Heat butter in well-seasoned cast iron skillet or nonstick pan. 2. Add apples and remaining ingredients to pan and sauté on medium heat until slightly browned and tender. Getting a little brown on these really amps up the flavor! 3. Remove from heat and serve warm or at room temperature.

Comments
  • Неделя в нашей мини-пекарне: выпечка, блогинг и Бостон 6 дней назад
    Неделя в нашей мини-пекарне: выпечка, блогинг и Бостон
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Full Tour of our Micro Bakery- The Barn, Our Equipment, Favorite tools and so much more! 2 месяца назад
    Full Tour of our Micro Bakery- The Barn, Our Equipment, Favorite tools and so much more!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Freshly Milled Flour Buttermilk Biscuits and Sausage Gravy 1 год назад
    Freshly Milled Flour Buttermilk Biscuits and Sausage Gravy
    Опубликовано: 1 год назад
  • Buttery Biscuits & Blondies Made With Fresh Milled Flour! 2 года назад
    Buttery Biscuits & Blondies Made With Fresh Milled Flour!
    Опубликовано: 2 года назад
  • SOFT and FLUFFY 100% Whole Grain Biscuits | Jill Winger Prairie Homestead Biscuits for Whole Grains 4 года назад
    SOFT and FLUFFY 100% Whole Grain Biscuits | Jill Winger Prairie Homestead Biscuits for Whole Grains
    Опубликовано: 4 года назад
  • 🤏ЖДАТЬ НЕДОЛГО! Галантерейщик и Кардинал как Ларечник и Комик! Мураев: люди, это НЕ ВАША капитуляция 15 часов назад
    🤏ЖДАТЬ НЕДОЛГО! Галантерейщик и Кардинал как Ларечник и Комик! Мураев: люди, это НЕ ВАША капитуляция
    Опубликовано: 15 часов назад
  • How To Make Flaky Whole Wheat Buttermilk Biscuits 2 года назад
    How To Make Flaky Whole Wheat Buttermilk Biscuits
    Опубликовано: 2 года назад
  • A Week in the Life at The Flour Barn Micro Bakery- Behind the Scenes and Tips on Finding Your Niche 3 месяца назад
    A Week in the Life at The Flour Barn Micro Bakery- Behind the Scenes and Tips on Finding Your Niche
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ПОТАПЕНКО: 14 часов назад
    ПОТАПЕНКО: "Готовьтесь! Будет огонь". Что в РФ, родственники в Кремле, Византия, ЧЕГО ЖДАТЬ ДАЛЬШЕ
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Хлеб на закваске 50 % влажности / Хлеб без заморочек 7 дней назад
    Хлеб на закваске 50 % влажности / Хлеб без заморочек
    Опубликовано: 7 дней назад
  • How to Make the Absolute Easiest Ever Biscuits 4 года назад
    How to Make the Absolute Easiest Ever Biscuits
    Опубликовано: 4 года назад
  • Сезон сбора урожая в нашей мини-пекарне — неделя из жизни нашей пекарни Mirco 1 месяц назад
    Сезон сбора урожая в нашей мини-пекарне — неделя из жизни нашей пекарни Mirco
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How To Use Fresh-Milled Flour for All-Purpose | 3-STEP PROCESS TO CONVERT ANY RECIPE 9 месяцев назад
    How To Use Fresh-Milled Flour for All-Purpose | 3-STEP PROCESS TO CONVERT ANY RECIPE
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • A Week in the Life at our Micro Bakery- Pizza Rolls, Sourdough Class, Blondie recipe and more... 2 месяца назад
    A Week in the Life at our Micro Bakery- Pizza Rolls, Sourdough Class, Blondie recipe and more...
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 4 месяца назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Challah Made With Fresh Milled Flour - Four Strand Braided Bread Loaf 1 год назад
    Challah Made With Fresh Milled Flour - Four Strand Braided Bread Loaf
    Опубликовано: 1 год назад
  • No Fuss - Butter Swim Biscuits Made With Fresh Milled Flour 11 месяцев назад
    No Fuss - Butter Swim Biscuits Made With Fresh Milled Flour
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Мясо как шашлык. Вкуснейшая картошка с мясом 3 дня назад
    Мясо как шашлык. Вкуснейшая картошка с мясом
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Baking Powder Biscuits with Fresh Milled Flour 9 месяцев назад
    Baking Powder Biscuits with Fresh Milled Flour
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • From Scratch Whole Wheat Pasta Recipe with Fresh Milled Flour 10 месяцев назад
    From Scratch Whole Wheat Pasta Recipe with Fresh Milled Flour
    Опубликовано: 10 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5