• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches скачать в хорошем качестве

How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches

Inside El Pica 1 in Texcoco, Mexico, the original barbecue of the Americas is still being cooked low and slow inside of pit ovens. The restaurant’s lamb barbacoa recipe starts with wrapping lamb in long maguey leaves, and cooking it overnight for 11 hours to create a tender barbacoa full of sweet and smoky flavors. The restaurant sells around 500 pounds of barbecue every weekend for $10 a pound, serving nearly 1,200 people in two days. We visited El Pica 1 to see how to make their lamb barbacoa, and what it takes to make such Big Batches. More Big Batches Videos: How 20,000 People Are Fed With One Torta Frita In Argentina | Big Batches    • How 20,000 People Are Fed With One Torta F...   How 160-Kilogram Paellas Feed 1,400 People In Spain | Big Batches | Food Insider    • How 160-Kilogram Paellas Feed 1,400 People...   How 350 Kilogram Batches Of Plov Rice Pilaf Are Cooked Daily In Uzbekistan | Big Batches    • How 350 Kilogram Batches Of Plov Rice Pila...   ------------------------------------------------------ #Barbacoa #BigBatches #FoodInsider Insider is great journalism about what passionate people actually want to know. That’s everything from news to food, celebrity to science, politics to sports and all the rest. It’s smart. It’s fearless. It’s fun. We push the boundaries of digital storytelling. Our mission is to inform and inspire. Subscribe to our channel and visit us at: https://www.insider.com Food Insider on Facebook:   / foodinsider   Food Insider on Instagram:   / thisisinsiderfood   Food Insider on Twitter:   / insiderfood   Insider on Snapchat:   / 2708030621   Food Wars on Snapchat:   / 9045577297   Insider on TikTok:   / insider   How 500 Pounds Of Lamb Barbacoa Is Cooked Every Weekend In Texcoco, Mexico | Big Batches

Comments
  • How 60,000 Tamales Are Made For The Junta In Mexico | Big Batches | Insider Food 2 года назад
    How 60,000 Tamales Are Made For The Junta In Mexico | Big Batches | Insider Food
    Опубликовано: 2 года назад
  • How A Pitmaster Has Been Making Lamb Barbacoa Outside Of LA For Over 40 Years — Smoke Point 3 года назад
    How A Pitmaster Has Been Making Lamb Barbacoa Outside Of LA For Over 40 Years — Smoke Point
    Опубликовано: 3 года назад
  • Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats 5 лет назад
    Why Spanish Iberian Ham Is The World's Most Expensive Cured Meat | Regional Eats
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Why Olive Wagyu Is So Expensive | So Expensive Food | Insider Business 2 года назад
    Why Olive Wagyu Is So Expensive | So Expensive Food | Insider Business
    Опубликовано: 2 года назад
  • How 350 Kilogram Batches Of Plov Rice Pilaf Are Cooked Daily In Uzbekistan | Big Batches 3 года назад
    How 350 Kilogram Batches Of Plov Rice Pilaf Are Cooked Daily In Uzbekistan | Big Batches
    Опубликовано: 3 года назад
  • How Pitmaster Arnis Robbins Built One of the Best BBQ Spots in West Texas — Smoke Point 3 года назад
    How Pitmaster Arnis Robbins Built One of the Best BBQ Spots in West Texas — Smoke Point
    Опубликовано: 3 года назад
  • Еда очень жирная, но афганцы стройные | В чем их секрет? 4 года назад
    Еда очень жирная, но афганцы стройные | В чем их секрет?
    Опубликовано: 4 года назад
  • Потрясающе! Вкусные блюда из морепродуктов, которые нелегко найти | Азиатская морепродукты 12 дней назад
    Потрясающе! Вкусные блюда из морепродуктов, которые нелегко найти | Азиатская морепродукты
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Why ‘Ethical’ Foie Gras Is So Expensive | So Expensive Food | Business Insider 2 года назад
    Why ‘Ethical’ Foie Gras Is So Expensive | So Expensive Food | Business Insider
    Опубликовано: 2 года назад
  • How Kashmiri Chefs Cook A 25-Course Wazwan Wedding Dinner | Big Batches | Insider Food 1 год назад
    How Kashmiri Chefs Cook A 25-Course Wazwan Wedding Dinner | Big Batches | Insider Food
    Опубликовано: 1 год назад
  • Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food 5 дней назад
    Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food
    Опубликовано: 5 дней назад
  • The French Fry King Of Rio de Janeiro | Street Food Icons 4 года назад
    The French Fry King Of Rio de Janeiro | Street Food Icons
    Опубликовано: 4 года назад
  • Вот это настоящий американский вкус! Филадельфийский сэндвич с чизстейком / Корейская уличная еда 3 дня назад
    Вот это настоящий американский вкус! Филадельфийский сэндвич с чизстейком / Корейская уличная еда
    Опубликовано: 3 дня назад
  • How 3,000 Legendary Samsas Are Baked Daily In Uzbekistan | Big Batches | Insider Food 2 года назад
    How 3,000 Legendary Samsas Are Baked Daily In Uzbekistan | Big Batches | Insider Food
    Опубликовано: 2 года назад
  • MEXICAN MEAT PIT!!! Ancient Underground Primitive Cooking Techniques!!! 3 года назад
    MEXICAN MEAT PIT!!! Ancient Underground Primitive Cooking Techniques!!!
    Опубликовано: 3 года назад
  • How 150,000 People Are Fed For Onam In Kerala, India | Big Batches | Insider Food 3 года назад
    How 150,000 People Are Fed For Onam In Kerala, India | Big Batches | Insider Food
    Опубликовано: 3 года назад
  • How A Louisiana Crawfish Company Harvests 60,000 Pounds A Day | Big Business | Business Insider 2 года назад
    How A Louisiana Crawfish Company Harvests 60,000 Pounds A Day | Big Business | Business Insider
    Опубликовано: 2 года назад
  • CABEZA DE RES EN BARBACOA 4 года назад
    CABEZA DE RES EN BARBACOA
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так. 3 года назад
    ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так.
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Jerk Chicken Kings of Jamaica 3 года назад
    The Jerk Chicken Kings of Jamaica
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5