У нас вы можете посмотреть бесплатно Braised Lotus Roots - Yeungeun Jorim | Korean Side Dishes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video my Korean mama (Janet) shows us how to make a braised lotus root side dish (banchan) called "yeungeun jorim". This dish is a sweet and savory earthy dish that tastes of soy, sesame, and garlic. Best served cold with a bowl of rice, but hot and fresh is also very yummy. I tried my best to capture her measurements but in the end you can adjust the flavors to your liking (she cooks by feel and basically always turns out perfect!). Ingredients: lotus roots - 1lbs salt - vinegar water - 1 cup soy sauce - 2-3 tbsp sugar - 2 tbsp garlic - 3 tbsp beef dashida - 1/4 tsp canola oil - 2 tbsp sweet syrup - 3 or 4 tbsps