У нас вы можете посмотреть бесплатно EGGLESS RASMALAI CAKE RECIPE l WITHOUT OVEN или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello Foodies, Today I bring to you another delicious & traditional Eggless Rasmalai Cake. Hope you like it. INGREDIENTS & PROCESS: 1 TABLESPOON MILK LITTLE AMOUNT OF SAFFRON 1/2 CUP CONDENSED MILK 1/2 CUP OIL MIX IT 1.1/4 CUP ALL PURPOSE FLOUR 1/2 CUP POWDER SUGAR 1 TEASPOON BAKING POWDER 1/2 TEASPOON BAKING SODA MIX IT 1/2 CUP MILK SAFFRON & MILK MIXTURE 7 INCH CAKE MOULD 1 CUP WHIPPING CREAM BEAT FOR 2-3 MINUTES 2 TABLESPOON RASMALAI MILK AGAIN BEAT FOR 2-3 MINUTES 2-3 DROPS YELLOW FOOD COLOR BEAT UNTIL STIFF PEAKS FORM DIVIDE THE CAKES INTO 3 LAYERS PLACE THE CAKE ON A CAKE BOARD SPREAD SOME RASMALAI MILK PUT A LAYER OF WHIPPED CREAM BREAK SOME RASMALAI OVER THE CREAM LAYER REPEAT THE PROCESS COVER THE CAKE WITH WHIPPED CREAM STICK CHOPPED PISTACHIO MAKE ROSETTES ON TOP OF THE CAKE PLACE RASMALAI OVER THE EACH ROSETTE 1 SAFFRON OVER THE EACH RASMALAI Subscribe My YouTube channel for Recipe Videos: / novencakecookies Like My FB Page for update info: / nahidaoven Follow Us on Twetter: / nahidaoven We Are on Pinterest also: / nahidaoven © N'Oven®