У нас вы можете посмотреть бесплатно Kashmiri Nadru Yakhni || Kashmiri Kamal Kakdi ki yakhni || Lotus Stem in curnd || कश्मीरी कमल ककड़ी или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Kashmiriyakhni #Kamalkakdi #Nadruyakhni #yakhniofkashmir#lotusstemyakhni Nadru Yakhni Recipe is the Kashmiri Style Lotus Stem in Yogurt gravy . Lotus roots/stem is very popular in Kashmiri cuisine. They are also called as Nandru , Nadir or kamal kakdi. Lotus stem has a very distinctive place in kashmiri cusine. Kashmiri cuisine uses cinnamon, black cardamom, green cardamom, cloves, ,saunf, and curd (yogurt) widely in their cuisine. Ingreadients 1) Lotus Stem (kashmiri Name : Nadur) :- 1.5 Kg. 2) Curd/ yogurt (Zamuth Doud) :- 1kg 3) Salt (Noon) :- According to the taste 4) Ginger Garlic ( Adrakh te Roan paste) :- 2 Tsp 5) Cinnamon ( Dalchini) :- 2 sticks 6) Black Cardamom (Beade Eale) :- 03 7) Cloves ( Roung) :- 05 8) Green Cardamom (Sabz Eale) :- 6 to 7 9) Fennel Seed Powder (Bediyan) :- 1 Tsp 10) Ginger Powder (Shounth) :- 1/2 Tsp 11) Meat Masala :- 1/4 Tsp 12) Desi Ghee ( Gav) :- 1Tbsp 13 ) Dried Mint Leaves ( Pudni) :- 1 Tbsp 14 ) Mustard Oil ( Keashur Teel ) :- 1/2 Cup Other recipies Nadir Palak :- • Kashmiri Nadroo Palak (Spinach) || Ka... Nadir Gogji :- • wazwaan style Gougji Nadir || lotus s... Nadir Kokur :- • Nadur te Kokur | Kashmiri Style lotus... Nadir Churma :- • Nadroo Churma || Nadru churma || kash... Nadir Cutlet :- • Nadru Cutlets | Lotus Stem Cutlets | ... Nadir te Gaad :- • Video