У нас вы можете посмотреть бесплатно Jamaican Corn Bread Tutorial или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Follow us on Instagram https://instagram.com/nextinfood?igsh... Follow us on Facebook / next-in-food-109588110632258 Like share and subscribe! Ingredients Yield: 16 rolls Liquid 1 pint milk 1/2 cup sugar 1tbsp + 1tsp instant yeast 1/2 cup sour cream or condensed milk 2 eggs Dry ingredients 1lb baking flour 1/2 lb cornmeal 1tsp salt 1/4 cup shortening 1/8 tsp yellow colour 1/4 cup butter Procedure 1. Place the liquid ingredients in a medium bowl ,whisk to combine 2. In a separate bowl combine the dry ingredients ( reserve the butter) 3. Add the liquid ingrients and shortening to dry ingredients. Mix to form a soft dough. (Add 1 cup extra flour is your dough is too sticky to knead) 4. Knead the dough by hand on a floured surface for 5minutes. 5. Add reserved butter to dough and knead for 10 minutes more until smoothe. Cover the dough with plastic and allow to double in size. 6. Divide the dough into 16 pieces round each piece into a ball. Place dough ball into two10 inch cake pan . Make sure to grease the pans 7. Proof cornbread for 30 minutes or intil double in size. Brush with egg wash bake at 350F for 20 to 25 minutes. Remore bread from oven brush with melted butter and enjoy.