У нас вы можете посмотреть бесплатно Tandla Duddali | Rice and Jaggery Pudding | Konkani Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here is the Recipe: • Tandla Duddali | Rice and Jaggery Pudding ... Ingredients: 1 Cup Dosa Rice 1 Cup grated coconut 7-8 Cardamom 1 Cup grated jaggery Pinch of salt Ghee/Oil Preparation: Soak 1 cup dosa rice for 4 hours. After 4 hours, add it in mixi jar along with 1 cup grated coconut and 7-8 cardomom and grind into fine paste. Add 5-6 Cup of water, 1 cup grated jaggery and mix it well until the jaggery is completely dissolved. Cook this on a thick bottom pan on medium flame and stir continously until it becomes thick and separates from the pan. Transfer this to a plate which is greesed with ghee or oil and spread it evenly. Let it cool for 2 hours. After 2 hours, cut into small pieces and is ready to be served. Special Tips: Even it can be put in refrigerator to cool faster. Here is the written blog https://amgele.com/Konkani_Recipes/re...