У нас вы можете посмотреть бесплатно Priya Krishna Embraces Her Indian Heritage with This Cooking Technique | The New Yorker или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Growing up, Priya Krishna would trade in her mother’s homemade Indian lunches for peanut-butter-and-jelly sandwiches at school. Now that she’s a professional food writer, that shame is finally melting away. Here, she explores making the Indian spice infusion chhonk, a secret ingredient to Indian cooking that she has learned to embrace. Still haven’t subscribed to The New Yorker on YouTube ►► http://bit.ly/newyorkeryoutubesub Priya Krishna Embraces Her Indian Heritage with This Cooking Technique | The New Yorker