У нас вы можете посмотреть бесплатно Puerto Rican Pasteles или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A traditional Puerto Rican Christmas dish you could compare to a Mexican tamale, but it's different. Ingredients: Filling: 4 tbsp neutral oil, I use avocado oil 2 lbs cubed port shoulder of butt 2 cans chickpeas 2 onions, chopped 6 cloves garlic, chopped 1/2 cup sofrito (see me video) 1/2 cup tomato sauce 1/2 cup olives with pimientos 2 packets of sazon, I used the one with achiote 1 tsp adobo 1 cup water Achiote oil: 1 cup neutral oil, I used avocado oil 1/3 cup achiote seeds, I used paste as seeds weren't available 1 bay leave 2 cloves garlic, chopped Masa: 3 lbs yautia or tarot root 2 lbs green bananas 1 lbs green plantains 1 cup of simmering liquid, reserve from meat filling 4 tbs achiote oil (previously made) 1 1/2 tsp salt Banana leaves Parchment paper