У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Puerto Rican Pasteles | Traditional Holiday Recipe | Cookingconomi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🍃 Learn how to make Puerto Rican pasteles, a traditional holiday recipe that’s perfect for Thanksgiving, Christmas, or any special occasion! Join me and my mom as we spend 15 hours over 2 days crafting this labor of love, filled with laughs, memories, and delicious flavors. Ingredients: 7 hands (bunches) of green bananas 5 Yautía Blanca (white taro root) 5 Green Plantains (plátanos) 2 Butternut Squash or Calabaza 3 lbs Taro Root (Malanga de coco) Ingredients for the Pork Filling (Guiso): 3 x 10 lbs picnic pork (pernil) Achiote oil Sofrito Tomato paste Olives Adobo seasoning Roasted red peppers Garbanzo beans Bay leaves Boiled pernil water (to cover the meat in the stew) This recipe captures the essence of Puerto Rican holidays—a mix of tradition, family, and incredible food. ✅ Don’t miss this video! LIKE 👍, COMMENT 💬, and SUBSCRIBE 🔔 for more Puerto Rican recipes. 📌 Playlist: Holiday Seasonings: Flavors for Thanksgiving & Christmas ✨ Share your pasteles-making experience in the comments. Let’s keep this beautiful tradition alive! 🍂💛 ----- ✅ Get my products at: https://cookingconomi.com/ ⬇️Follow my content on:⬇️ Instagram: / cooking_con_omi Facebook: / cookingconomi