• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making Medieval Fig Spread - Rapé | History of the Fig скачать в хорошем качестве

Making Medieval Fig Spread - Rapé | History of the Fig 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making Medieval Fig Spread - Rapé | History of the Fig
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making Medieval Fig Spread - Rapé | History of the Fig в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Medieval Fig Spread - Rapé | History of the Fig или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making Medieval Fig Spread - Rapé | History of the Fig в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making Medieval Fig Spread - Rapé | History of the Fig

The Fig is one of the oldest and most prized fruits in history. In this episode, I explore that illustrious history and make a delectable fig and raisin purée from Medieval England called Rapé. Help Support the Channel with Patreon:   / tastinghistory   Follow Tasting History with Max Miller here: Instagram:   / tastinghistorywithmaxmiller   Twitter:   / tastinghistory1   LINK TO INGREDIENTS** SANDALWOOD POWDER (SAUNDRES): https://amzn.to/3ev58aP RICE FLOUR: https://amzn.to/3agR3KV DRIED ORANGE PEEL: https://amzn.to/2ykaHIC CINAMMON: https://amzn.to/3agLyM8 CLOVES: https://amzn.to/3alW4Sd **Amazon offers a small commission on products sold through their affiliate links, so each purchase made from this link, whether this product or another, will help to support this channel with no additional cost to you. RAPÉ (Fig and Raisin Purée) 14TH CENTURY RECIPE (THE FORME OF CURY c.1390) - https://amzn.to/31frAAy Take half fyges and half raisouns; pike hem and waishe hem in water. Skalde hem in wyne, bray hem in a mortar, and drawe hem thurgh a straynour. Cast hem in a pot, and therewith powdur of peper, and oother good powdours. Alay it up with floer of rys and colour it with saundres. Salt it, seeth it and messe it forth. MODERN INTERPRETATION (Based on Lorna J Sass's adaptation from To The King's Taste) INGREDIENTS 125 g/4 oz well-soaked dried figs 125 g /4 oz stoned raisins 275 ml/10 oz red wine A pinch of black pepper Other spices. These are up to the chef. I used: 1. 1/2 tsp cinnamon 2. 1/8 tsp cloves 3. 1/8 tsp dried orange peel 1/2 tsp Sandalwood Powder 3 tsp rice flour A pinch of salt MODERN METHOD 1. Remove the stems from the figs and soak fruit in cool water for 30 minutes. 2. Combine figs, raisin, red wine, spices, and sandalwood powder in a saucepan (do not add rice flour or salt), and stir to combine. Then set over medium head until simmering, then cover pan with a lid and simmer until fruit it softened or about 10 minutes. 3. Once the fruit is soft, purée with either a mortar and pestle or in a blender. 4. Mix rice flour and salt into the puree and return it to the stove on low heat for another 5 minutes, or until the puree has thickened. 5. Serve it forth. **Rapé is meant as a garnish or filling and can be used in numerous ways. I suggest it as a sauce for meat (add a bit more wine to make it less stiff) or as a filling for a pastry or on sweetened bread, or served with a mild cheese like brie. SOURCES The Forme of Cury - By Samuel Pegge - https://amzn.to/3cXBycA To The King's Taste - Lorna J. Sass - https://amzn.to/3bNg2XE The Medieval Cookbook - Maggie Black - https://amzn.to/2KEgFaf The Tree that Shaped History - http://www.bbc.com/earth/story/201701... PHOTO CREDITS Fig Newton Photo By Evan-Amos - Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index... Tell es-Sultan in Jericho Photo By A. Sobkowski - Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index... Olympic Medals Photo By Christophe95 - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index... Santa Barbara Mission Photo by Ken Lund, - Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index... Santa Barbara Mission Fig Tree Photo by HarshLight - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index... Mortar and Pestle Photo by William Warby - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index... #fig #medieval #medievalfood #foodhistory #tastinghistory

Comments
  • What does a 1920s BIRTHDAY CAKE taste like? 5 лет назад
    What does a 1920s BIRTHDAY CAKE taste like?
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Making a Medieval TART DE BRY (Brie Tart) | Brie: The King of Cheese 5 лет назад
    Making a Medieval TART DE BRY (Brie Tart) | Brie: The King of Cheese
    Опубликовано: 5 лет назад
  • The Unknown Phase of Matter 7 часов назад
    The Unknown Phase of Matter
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Where Did Cheese Really Come From? 3 года назад
    Where Did Cheese Really Come From?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Baking An Ancient Roman Cheesecake 4 года назад
    Baking An Ancient Roman Cheesecake
    Опубликовано: 4 года назад
  • Brand New to Growing Figs? Watch This... 1 год назад
    Brand New to Growing Figs? Watch This...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Skinny Monk vs Fat Monk: Medieval Rule Breakers 4 года назад
    Skinny Monk vs Fat Monk: Medieval Rule Breakers
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Worm Tier List 5 дней назад
    The Worm Tier List
    Опубликовано: 5 дней назад
  • History's Fluffiest Dessert! - Everlasting Syllabub 5 лет назад
    History's Fluffiest Dessert! - Everlasting Syllabub
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Byzantine Honey Fritters 3 года назад
    Byzantine Honey Fritters
    Опубликовано: 3 года назад
  • 30,000 watt light bulb experiments 3 часа назад
    30,000 watt light bulb experiments
    Опубликовано: 3 часа назад
  • How One of the Most Vibrant Spices Is Made — Vendors 11 месяцев назад
    How One of the Most Vibrant Spices Is Made — Vendors
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Валерий Ширяев о скором (?!) конце войны 14 часов назад
    Валерий Ширяев о скором (?!) конце войны
    Опубликовано: 14 часов назад
  • The Untold Truth Of Fig Newtons 3 года назад
    The Untold Truth Of Fig Newtons
    Опубликовано: 3 года назад
  • Making Hippocras at Home | Medieval Spiced Wine 5 лет назад
    Making Hippocras at Home | Medieval Spiced Wine
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Печём средневековый чизкейк - история Самбокада 5 лет назад
    Печём средневековый чизкейк - история Самбокада
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Civil War Bread Pudding 5 лет назад
    Civil War Bread Pudding
    Опубликовано: 5 лет назад
  • A Tart to Topple a King - Lombardy Custard 5 лет назад
    A Tart to Topple a King - Lombardy Custard
    Опубликовано: 5 лет назад
  • (Almost) Everything You Learned About Genetics Is Wrong 7 дней назад
    (Almost) Everything You Learned About Genetics Is Wrong
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Recreating the Last Meal of Ötzi the Iceman 1 год назад
    Recreating the Last Meal of Ötzi the Iceman
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5